Soru TWS Önerisi

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12
Telefon Modeli
Mİ 8 LITE
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar 150 TL'ye yakın bir bütçem var, önerileriniz nelerdir ? Haylou GT 1 Pro ve GT 1 Pluse önerenler oldu, şimdiden teşekkürler.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
muhammed540 hocam Xiaomi TWS Airdots Earphones Lite da varmış, arttırıp alsam nasıl olur acaba ? İthalatçı garanti sıkıntı yapar mı ki acaba ?

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Arkadaşlar 150 TL'ye yakın bir bütçem var, önerileriniz nelerdir ? Haylou GT 1 Pro ve GT 1 Pluse önerenler oldu, şimdiden teşekkürler.
1 hafta önce gt1 pro aldım inanılmaz derecede memnunum aklına takılan varsa cevaplayabilirim.

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bencede t5 . Konuşma ve müzik ikisinde de harika

Bende T5 alacaktım ama satış yapılan sitelerdeki yorumlar beni korkuttu neden derseniz genel kitle bir kaç ay sonra kulaklıklardan birinin şarj almadığını yazmış.

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Bende T5 alacaktım ama satış yapılan sitelerdeki yorumlar beni korkuttu neden derseniz genel kitle bir kaç ay sonra kulaklıklardan birinin şarj almadığını yazmış.
O kadar uzun kullanmadım ama 1 haftayı geçti gayet hoş geldi bana

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
1 hafta önce gt1 pro aldım inanılmaz derecede memnunum aklına takılan varsa cevaplayabilirim.
Hocam bass ve tizlerin durumu nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de fark ettim hocam, ondan ötürü direk Xiaomi Earphones Lite almak geldi aklıma. Bakıyorum hala D:

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Hocam bass ve tizlerin durumu nedir ?

Ben de fark ettim hocam, ondan ötürü direk Xiaomi Earphones Lite almak geldi aklıma. Bakıyorum hala D:

Hocam basslar da midlerde tizlerde çok dengeli ayrıca mikrofonu çok gürültülü ortamlar haricinde epey iş görüyor. Ben cihazımı rootlu kullandığım için magisk modüller kısmından 2 adet audio modifikasyon modülü yükledim ve ses şiddeti olsun kalite olsun bariz derecede arttı baslar daha oturaklı oldu şuan inanılmaz memnunum. T5 alacaktım fakat 3 değil 5 değil 10 15 yorum okuyunca korktum açıkçası :)

O kadar uzun kullanmadım ama 1 haftayı geçti gayet hoş geldi bana

Hoştur hocam doğrudur o kunuda problem yok ama dediğim gibi şikayetler epey fazla olunca çekiniyor insan tabiki bu işler şans 50 kişiden 40 ı sıkıntı yaşamaz kalan 10u şansına küser :)

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Şahsen 7 aydır kullanıyorum ama bir sıkıntısını görmedim tek sıkıntısı bana mı denk geldi bilmiyorum 100den 60a kadar 3 saate iniyor 60dan 10a 1.30-2 saat civarlarında iniyor eğer viper4 fx kullanırsanız şayet iPhone airpods'dan daha iyi ses alırsınız ve dokunmatik kontroller olduğu için airpods'dan tek farkı kulaktan çıkardığınızda müzik durmaması
Not: Kulaklıkta oyun modu mevcut bu modu açarak oyunlardaki gecikmeyi minimum seviyeye çekiyorsunuz

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Şahsen 7 aydır kullanıyorum ama bir sıkıntısını görmedim tek sıkıntısı bana mı denk geldi bilmiyorum 100den 60a kadar 3 saate iniyor 60dan 10a 1.30-2 saat civarlarında iniyor eğer viper4 fx kullanırsanız şayet iPhone airpods'dan daha iyi ses alırsınız ve dokunmatik kontroller olduğu için airpods'dan tek farkı kulaktan çıkardığınızda müzik durmaması
Not: Kulaklıkta oyun modu mevcut bu modu açarak oyunlardaki gecikmeyi minimum seviyeye çekiyorsunuz

T5 de şarj şikayetleri çok var sizin dediğiniz tarzda bir kaç şikayette okumuştum. Üst mesajda da dediğim gibi tamamen şans.

Oyla:
Üst Alt