Aşağıdaki rehbere göz atabilirsiniz hocam.Şu anda telefonuma Twrp 3.4.2B-0623 sürümü yüklü. Farklı bir twrp sürümünü nasıl yükleyebilirim?
Çok teşekkürler. Dediğiniz yerden bakıp güncellemiştim.Aşağıdaki rehbere göz atabilirsiniz hocam.
Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)
Arkadaşlar merhaba; Çok sıklıkla karşılaştığımız sorun, PC olmadan TWRP sürümümüzü nasıl güncelleriz. Bunu size kısa bir şekilde anlatmak istedim. Aşağıdaki maddeleri harfiyen yaptığınız sürece yeni sürüme başarıyla geçmiş olacaksınız. Şimdi başlayalım. (Türkçe menü üzerinden anlatım...forum.miuiturkiye.net
Rica ederim hocam, hayırlı olsun.Çok teşekkürler. Dediğiniz yerden bakıp güncellemiştim.
POCO F2 Pro için son sürüm twrp hangisidir hocam, link vesaire bırakma şansınız var mı?
Konudaki arkadaş zaten onu kurmuş, bundan yenisi var mı diye sormuştum.Recovery - Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı
cihazın twrp'si hala stabil değil backup alıp restore yapmayı hiç tavsiye etmem bizim cihazlarda şuan en iyisi hangi rom olursa olsun temiz kurulum yapmakforum.miuiturkiye.net
Konudaki arkadaş zaten onu kurmuş, bundan yenisi var mı diye sormuştum.
Konu başlığı eski kalmış hocam, ana linkteki de aynıymış. Kusura bakmayın dikkatimden kaçmışLinki açtığınızda altta arkadaş paylaşmış,konunun ilk sayfasındaki twrpden farklı sürüm