Soru TWRP'li telefona global rom atmak

Arlen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Iyi günler öncelikle benim bir sorum olacaktı. Şimdi benim telefonum rootlu ve twrp recovery var. Şimdi ben buna global rom atsam twrp gider mi? Tekrar twrp atmak istemiyorum çünkü twrp telefon hafızasını görmeyince mecbur sıfırlamak lazım oluyor o da veri kaybı yaratıyor. Eğer bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim. İyi forumlar.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arlen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
anlayamadım hocam adım adım anlatabilir misiniz?
Dostum twrpden recoveri yedek al sadece. Global romu twrp ile kurduktan hemen sonra yedek recoveriyi yükle oluyor. Ben böyle yapiyorum.

Oyla:

akmoy92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mess
Cihazım
mi6
Konular
3
anlayamadım hocam adım adım anlatabilir misiniz?

Twrp kuruluysa twrpden yedeklemeye gir orda yedek alma seceneklerinde sadece recoveryi isaretle yedegini al. Sonra twrpden yuklemek istedigin romu kur yeniden baslatmadan tekrar aldigin yedegi geri yukleme yerinden geri yukle sonra telefonu başlat. Ben boyle yapıyorum sorun olmuyor.

Oyla:

Arlen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
5
Twrp kuruluysa twrpden yedeklemeye gir orda yedek alma seceneklerinde sadece recoveryi isaretle yedegini al. Sonra twrpden yuklemek istedigin romu kur yeniden baslatmadan tekrar aldigin yedegi geri yukleme yerinden geri yukle sonra telefonu başlat. Ben boyle yapıyorum sorun olmuyor.
teşekkürler hocam deneyeceğim

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Hocam kurduğumuz rom hosumuza gitmedi ve tekrar eski yedeğimize dönmek istiyoruz yeni rom kurma işlemlerinden önce neleri yedeklemeliyiz ve kurulumdan sonra bu yedeği nasıl gerı yuklemeliyiz .. daha önce bir kac kez twrp yle aldığım bir yedeği geri yüklediğimde kilit ekranında şifrenin doğru olduğundan emin olduğum halde şifre yanlış demişti ve tekrardan mi flashla ful rom kurmak zorunda kalmıştım ..

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Ben yıllardır global beta rom kullanıyorum bana kararlı romdan daha stabil geliyor beta sürümü kurup deneyin veya costum romları.

Hocam, şuradan indirdiğimiz developer romu twrp den kurabiliyormuyuz? Yoksa başka bir yer mi var twrp den kurmak için

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269

Hocam, şuradan indirdiğimiz developer romu twrp den kurabiliyormuyuz? Yoksa başka bir yer mi var twrp den kurmak için
Twrp recovery ile kurabilirsiniz.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Yalnız boş sistem üzerine? Yani mesela miuiPro dayım wipe leri yapıp bunu kurabiliyormuyum, bir sefer denemiştim olmamıştı, ondan soruyorum
Kurarsınız sıkıntı olursa fastboot romu indirip mi flash ile fastboot modda rom kurulumu yapabilirsiniz.

Oyla:

akmoy92

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mess
Cihazım
mi6
Konular
3
Hocam kurduğumuz rom hosumuza gitmedi ve tekrar eski yedeğimize dönmek istiyoruz yeni rom kurma işlemlerinden önce neleri yedeklemeliyiz ve kurulumdan sonra bu yedeği nasıl gerı yuklemeliyiz .. daha önce bir kac kez twrp yle aldığım bir yedeği geri yüklediğimde kilit ekranında şifrenin doğru olduğundan emin olduğum halde şifre yanlış demişti ve tekrardan mi flashla ful rom kurmak zorunda kalmıştım ..

Boyle bendede oldu baska rom kurdum ondan sifreyi kaldirdim yedegi geri yukledim sifre istemeden kullandim.

Oyla:
Üst Alt