Twrp den telefon sürüm düşürmeleri yapılabilir mi Şuan miui 12 eu beta 20.8.6 kullanıyorum global 11.0.9.0 yüklesem sıkıntı olurmu arb anti 1 yazıyor
twrp gidermi daha önce root yok iken twrp gitmemişti
Global roma twrp değil mi flash ,xiaomitool veya cmd yöntemi ile dönmek en sağlıklı en temiz,en sorunsuz yöntem olur.
Twrp den dönülürse rom yükleme işlemi bittiğinde reboot-sistem demeden tekrar twrp ana ekrana dönüp magisk root yüklemelisiniz aksi halde twrp silinir.
En RİSKSİZ dönüş bu program ile olur..
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...
forum.miuiturkiye.net
Fastboot rom yüklemelerinde en sağlıklı sonucu alacağınız Mi-Flash versiyonu budur. 64 bit Windows şarttır. PC USB 2.0 portunu kullanın. Win10-Win8-Win8.1 kullanan arkadaşlar kurulum öncesi sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakmalıdırlar. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Şarjınız en az %50...
forum.miuiturkiye.net
Konu tarafımdan denenmiştir. Şarjınız en az %50 olsun. BOOTLOADER kilidi açık olmalıdır. Bilgisayar kullanımı şarttır. Geliştirici seçeneklerini açıp Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Bu işlemde BootLoader kilidi kapanmaz ve İMEİ silinmez. Bu işlem...
forum.miuiturkiye.net
Daha önceki konularında da anlatılmış zaten..
Redmi note 8 telefonum babamın arkadaşından alındığında eu rom şeklinde geldi Bende arasıra Twrp ye girip girip duruyordum bi güncelleme dosyası vardı indirdiğim eskiden benim sürümüm eu 11.0.4.0 di telefon daha 2 haftalık olduğu için pil süresini tam analiz edemedim pil az gibi gidiyor sanki...
forum.miuiturkiye.net
Yazılım Xiaomi telefonlara hiç yüklemedim ama eskiden samsung telefonlarda custum rom root işlerinden bayağı anlıyordum twrp felan ama şimdi telefon yeni babamın arkadaşından aldım IMEI repair yapılmış sanırım korkuyorum eğer yazılım atarken kablo çıkar felan diye sorum şu 1- Mi flash ile...
forum.miuiturkiye.net