Yardım TWRPde Error 1 Hatasi

Jayhun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ceyhan
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.2 Global
Telefon Modeli
Xiaomi RedMi S2
Bootloader Kilidi
Açık
Cihaz: Xiaomi RedMi S2
Bootloader: Unlocked
Recovery: twrp 3.2.1-0-ysl
Root: Magisk v21.4
ROM: MIUI 12.0.2 Global

Telefonumu rootladim, Magiskte safetyneti gectim. Root checker ile baktigimda dogru rootlanmis gozukuyor. TWRPden Smali Patcheri yuklemeye calistigimda Error 1 uyarisi aliyorum. Smali Patcheri Magisk ile yukledigimde bootloopa dusuyorum. Ayni sekilde Copy/Paste modeli yaptigimda TWRPden yine bootloopa dusuyorum. Error 1 hatasi cozumu olarak boot.img dosyasini TWRPden yukleyin deniyor, bu islemi yaptigimda da TWRP ve Magiski yeniden yuklemek gerekiyor. Kisir donguye girmis vaziyetteyim. Yardimci olabileceklere simdiden tesekkurler.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
59
Cihaz: Xiaomi RedMi S2
Bootloader: Unlocked
Recovery: twrp 3.2.1-0-ysl
Root: Magisk v21.4
ROM: MIUI 12.0.2 Global

Telefonumu rootladim, Magiskte safetyneti gectim. Root checker ile baktigimda dogru rootlanmis gozukuyor. TWRPden Smali Patcheri yuklemeye calistigimda Error 1 uyarisi aliyorum. Smali Patcheri Magisk ile yukledigimde bootloopa dusuyorum. Ayni sekilde Copy/Paste modeli yaptigimda TWRPden yine bootloopa dusuyorum. Error 1 hatasi cozumu olarak boot.img dosyasini TWRPden yukleyin deniyor, bu islemi yaptigimda da TWRP ve Magiski yeniden yuklemek gerekiyor. Kisir donguye girmis vaziyetteyim. Yardimci olabileceklere simdiden tesekkurler.
Recovery - Redmi S2 - Twrp 3.2.3-1007 Tek Tuş Yükleme Aracı buradaki twrp ile yapmayı denediniz mi aynı işlemleri

Oyla:
Üst Alt