Yardım Twrp

Mustafakocak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi8 se
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V10.3.1.0
Telefon Modeli
Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Rom yükleyeceğim twrp yok telefonumda bi el atın ve güncellemeyi yüklersem telefondakiler silinir mi?

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Rom yükleyeceğim twrp yok telefonumda bi el atın ve güncellemeyi yüklersem telefondakiler silinir mi?
Önce resim vb dosyalarınızı pc ye yedeklemeniz gerekir. Ardından forumda twrp yükleme root ve rom atma ile ilgili bir çok konu var onlardan faydalanarak kolaylıkla yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:

Mustafakocak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi8 se
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp yüklerseniz telefondaki tüm dosyalar silinir. Önce resim vb dosyalarınızı pc ye yedeklemeniz gerekir. Ardından forumda twrp yükleme root ve rom atma ile ilgili bir çok konu var onlardan faydalanarak kolaylıkla yapabilirsiniz.
Abi bi özele bakar mısın

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam attığım linkte sizin telefonunuza uygun Herşey anlatılmış. Kullandığım bir model değil. Bildiğim kadarıyla nazlı bir cihaz.

Oyla:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 15
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Twrp yüklemek hiçbir veriyi silmez. Arkadaş mi 8 SE kullanmıyor ama yorum yapmış galiba :)
Değerli dostum arkadaşımız twrp atıp rom yüklemek istediğini belirtmiş, rom yükleme sonrasında telefonlar bazen sorun çıkarabiliyor, benim telefonun mi 9 Lite doğrudur mi 8 se değil, yaklaşık iki ay oldu twrp sonrası eu rom yüklemeye çalışırken inanın üç kere global roma geri dönmek zorunda kaldım bu arada dosyalar gitti. Tedbirli olunmasında yarar var. Rom root vb işlemlerde genelde uyarılar yapılır yedeklerinizi alın diye. Benim niyetim de odur. Bundan sonra daha dikkatli olurum ve sadece kendi telefonuma ait bölüme cevap yazarım. Teşekkürler

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Değerli dostum arkadaşımız twrp atıp rom yüklemek istediğini belirtmiş, rom yükleme sonrasında telefonlar bazen sorun çıkarabiliyor, benim telefonun mi 9 Lite doğrudur mi 8 se değil, yaklaşık iki ay oldu twrp sonrası eu rom yüklemeye çalışırken inanın üç kere global roma geri dönmek zorunda kaldım bu arada dosyalar gitti. Tedbirli olunmasında yarar var. Rom root vb işlemlerde genelde uyarılar yapılır yedeklerinizi alın diye. Benim niyetim de odur. Bundan sonra daha dikkatli olurum ve sadece kendi telefonuma ait bölüme cevap yazarım. Teşekkürler
Rica ederim :) Twrp yüklerseniz telefondaki tüm dosyalar silinir demişsiniz buna bakarak konuyu açan kişinin yanlış yönlendirilmesini istemedim. Yoksa elbette tedbir almak için yedek alınması lazim. İyi günler dilerim :)

Oyla:
Üst Alt