Soru Twrp yüklü telefonum sürekli yeniden başlıyor

zifimix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco x3
Konular
1
Merhabalar yurtdışı poco x3 nfc telefonuma imei attırmıştım bi süre sonra yazılım güncelleme geldi bende onayladım güncelle dedim fakat telefon kafayı yedi sürekli yeniden başlıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
zifimix, Bu romu yükleyin, güncellemelerde sıkıntı yaşamayın...

Gerekli herşey linkte mevcut...

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Merhabalar yurtdışı poco x3 nfc telefonuma imei attırmıştım bi süre sonra yazılım güncelleme geldi bende onayladım güncelle dedim fakat telefon kafayı yedi sürekli yeniden başlıyor bu sorunu nasıl çözebiliriz acaba ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Twrp ile ota update yapmaz sorunun çözümü şöyle cihaza yeniden rom atacaksınız ancak format atmayın IMEI düşebilir.
Önce Bir araştırın derim işlemler her cihazda aynı olsa bile bazılarında IMEI kalırken bazılarında düşüyor detay öğrenip ona göre hareket etmekte fayda var veya efs yedeği alıp pcye aktarıp mi flash tool ile stock rom kurup (clean all seçeneği işaretli şekilde)
Sonrasında IMEI düşerse aldığınız yedeği restore yapacaksınız işlemler bitmiş olacak

zifimix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco x3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yalnız hiçbir şekilde telefona dosya atamıyorum herşey şifreli ve dosya atılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zifimix, Bu romu yükleyin, güncellemelerde sıkıntı yaşamayın...

Gerekli herşey linkte mevcut...

yalnız hiçbir şekilde telefona dosya atamıyorum herşey şifreli ve dosya atılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp ile ota update yapmaz sorunun çözümü şöyle cihaza yeniden rom atacaksınız ancak format atmayın IMEI düşebilir.
Önce Bir araştırın derim işlemler her cihazda aynı olsa bile bazılarında IMEI kalırken bazılarında düşüyor detay öğrenip ona göre hareket etmekte fayda var veya efs yedeği alıp pcye aktarıp mi flash tool ile stock rom kurup (clean all seçeneği işaretli şekilde)
Sonrasında IMEI düşerse aldığınız yedeği restore yapacaksınız işlemler bitmiş olacak

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
zifimix, Linkte/konumda verdiğim twrpyi kullanıp,

Twrp menüsüne girin Back-Up kısmından en küçük boyutlu bir yedek alıp Reboot-Recovery yapın görür, görmez ise twrp mount kismindan mtp enable/disable yapın görür,farklı twrp sürümü deneyin,görmez ise otg kablo/ aparat temin edip USB bellek ile rom yükleyin...

zifimix

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco x3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zifimix, Linkte/konumda verdiğim twrpyi kullanıp,

Twrp menüsüne girin Back-Up kısmından en küçük boyutlu bir yedek alıp Reboot-Recovery yapın görür, görmez ise twrp mount kismindan mtp enable/disable yapın görür,farklı twrp sürümü deneyin,görmez ise otg kablo/ aparat temin edip USB bellek ile rom yükleyin...
teşekküler sayenizde sorunum çözüldü allah razı olsun

ForeverXiaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nazmi
Cihazım
R N 8 Pro
Konular
3
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam böyle bir hata alıyorum, bende güncelleme sonrası döngüye girdi telefon format data yapmaya çalıştım ama işe yaramadı yardımcı olurmusunuz Stoya

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği