Yardım TWRP Yüklenmiyor

extensible

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mirsad
Cihazım
Mi Redmi S2
Konular
3
Selam dostlar dün bl kilidini açtım bugün twrp yükleyeceğim daha sonrasında root rom felan vs vs.
Ama twrp yükleyemedim bir türlü adb ekranında adb devices yazıyorum cihazım gözüküyor örnek "e43hdf4" şeklinde daha sonrasında adb reboot bootloader yazıyorum ve fastboot moduna geçiriyorum telefonu. Buraya kadar tamam ama daha sonrasında verdiğim komutlar çalışmıyor, telefon gözükmüyor. adb devices felan işlemiyor yani. Ne yapmayalım bir türlü çözüm bulamadım.
Fastboot modundayken yazdığım kodlar ve gelen tepkiler:

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,1 KB · Görüntüleme: 181

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
fastboot reboot recovery komutu verin
.img yazmanıza gerek yok

zaten yükleme gerçekleşmiş
sadece recovery reboot edilecek

"kurtarma ekranından başlatılacak"

Edit reboot yazıldı

Son düzenleme:
Oyla:

extensible

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mirsad
Cihazım
Mi Redmi S2
Konular
3
fastboot boot recovery komutu verin
.img yazmanıza gerek yok

zaten yükleme gerçekleşmiş
sadece recovery boot edilecek

"kurtarma ekranından başlatılacak"
yok yaramadı ama xda dan biri bat dosyası şeklinde yazmış onunla kurdum twrp yi. Şimdi daha ciddi bir sorun var son konuma bakarsanız çok memnun olurum.

Oyla:

extensible

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mirsad
Cihazım
Mi Redmi S2
Konular
3
Ben,aylardır deniyorum hala beceremedim.yapabilirsen banada tarif edermisin nasil yaptıgını.tşk

hocam hallettim. öncelikle söylemeliyim ki kullandığımız twrpler bozuk.

bu linkten dosyaları inidirin twrp yi tek tıklama ile kuruyorsunuz zaten herif kodlamış kendi kendine atıyor yazıyı okursan daha iyi anlayabilirsin.
Ancak iki adet sorun var
1.si twrp passwordlu yani depolamanın içi kullanılamıyor formatlamak gerekli. Ben formatladım işe yaradı ancak daha sonra tekrar gitti nedeni ise sorun 2ydi sorun 2 ise:
2. twrp kalıcı değil kalıcı yapmanız için lazy flasher ile flashlamanız gerekli.
ben yaparken sorun yaşadım sizde yaşarsanız lütfen sorumluluğu benim üzerime yıkmayın benim gibi dikkatsiz olupta önünüze gelene tıklamayın biraz dikkatli olun.
Şöyle bir şey var 2 olmadan 1.si çalışmıyor 1 olmadan 2.si çalışmıyor kafam çok karıştı daha sonra deneyeceğim. Şuanda anladığım lazy ile flashlamazsan kullanamazsın eğer şifreyi bulmayıp lazy flashlarsan yine kullanamazsın mal oldum burda daha sonra sakin kafa ile tekrar deneyeceğim.

Oyla:

Orko1000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Xiaomi note 8
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba, telefonum xiaomi redmi note 8, daha önce imei atıldı fakat şuan kıbrısta olduğumdan tekrar imei repair işlemi yapmam gerekiyor. Twrp bende gözükmüyor, ve fastboot ektanı bu şekilde geldiği için twrp yükleyemiyorum, ne yapmam gerekiyor,bilgilendirirmisiniz lütfen

Oyla:
Üst Alt