Yardım TWRP yüklenmiyor

sinancolor

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
maalesef yok boot kilidi açık olduğu sürece çözemezsiniz
karya48 umarım cevap yeterli olmuştur. Siz hala ısrarla modlu wp demeye devam edin. Şakır şakır yakalıyor Whatsap bl açık olanları .... Elbet sizin cihaz da yakalanıcak ve sonra bl kilitlemek zorunda kalacaksınız :)

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20
karya48 umarım cevap yeterli olmuştur. Siz hala ısrarla modlu wp demeye devam edin. Şakır şakır yakalıyor Whatsap bl açık olanları .... Elbet sizin cihaz da yakalanıcak ve sonra bl kilitlemek zorunda kalacaksınız :)
numara karalisteye alındığı an boot kilidi açıksa wp kullandırtmıyor

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
numara karalisteye alındığı an boot kilidi açıksa wp kullandırtmıyor

Cevap yeterli olmuştur umarım :)
ısrarla kilide bağlıyorsunuz bu durumu sizinle aynı durumdayım diyorum yok sizi WhatsApp yakalamadi daha diyorsunuz 😀

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Çok karışık değil aslında olay...

WP'nin bir karalistesi var. Daha önce crackli WP kullanan numaralar bu listeye eklenmiş durumda. Karalisteyi oluşturmadan önce WP duyuru yapmıştı böyle bir liste yapacağız diye. Duyuruya uyup crackli uygulamaları kaldıranların numaraları listeye eklenmedi. Siz ise uymamışsınız ve numaranız listede.

Eğer bootloader kilidi kapalı ise numaranız listede olsa dahi WP kullanmanıza izin veriliyor ama BL açarsanız uygulamayı kullanamıyorsunuz. BL kapatırsanız WP yine göz yumuyor ve kullanmanıza izin veriyor.

Eğer karalisteye hiç girmediyseniz yani crackli WP hiç kullanmadıysanız BL kilidinin açık veya kapalı olması fark etmiyor ve WP kullanmaya devam ediyorsunuz.

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
20
Çok karışık değil aslında olay...

WP'nin bir karalistesi var. Daha önce crackli WP kullanan numaralar bu listeye eklenmiş durumda. Karalisteyi oluşturmadan önce WP duyuru yapmıştı böyle bir liste yapacağız diye. Duyuruya uyup crackli uygulamaları kaldıranların numaraları listeye eklenmedi. Siz ise uymamışsınız ve numaranız listede.

Eğer bootloader kilidi kapalı ise numaranız listede olsa dahi WP kullanmanıza izin veriliyor ama BL açarsanız uygulamayı kullanamıyorsunuz. BL kapatırsanız WP yine göz yumuyor ve kullanmanıza izin veriyor.

Eğer karalisteye hiç girmediyseniz yani crackli WP hiç kullanmadıysanız BL kilidinin açık veya kapalı olması fark etmiyor ve WP kullanmaya devam ediyorsunuz.
hocam artık boot kilidi açık olması bile bu hatayı vermeye sebep olabiliyor malum şuan tüm markalar boot kilidini açmayı imkansız hale getirmeye başladı wp de buna istinaden güvenlik amaçlı boot kilidi açık cihazlarda bu hatayı verebiliyor. Wp'de İntegrity'i kontrol edebiliyor ve bu duruma göre hareket ediyor.

Son düzenleme:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
hocam artık boot kilidi açık olması bile bu hatayı vermeye sebep olabiliyor malum şuan tüm markalar boot kilidini açmayı imkansız hale getirmeye başladı wp de buna istinaden güvenlik amaçlı boot kilidi açık cihazlarda bu hatayı verebiliyor. Wp'de İntegrity'i kontrol edebiliyor ve bu duruma göre hareket ediyor.

Integrity de gittikçe zorlaşıyor. Benim çevremde hiç yok. Umarım haklı değilsinizdir :(

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular