Yardım Twrp yükleniyor fakat dosyalar şifreli.

• Konbuyu başlatan Strox
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 3K

Strox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Not 8
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 12.0.3.0
Telefon Modeli
Redmi not 8
Bootloader Kilidi
Açık
bu sorun hakkında bir çok konu var fakat benim gibi yaşayan yok öncelikle twrp yüklediğim de dosyalar şifreli gözüküyor format data yaptığımda ise kırmızı yazılar çıkıyor başarısız diyor ama dosyalar hiç bir şekilde gözükmüyor twrp modunda tekrar başlattığımda ise tekrar dosyalar şifreli halde geri geliyor bunu orengefox üzerinde denedim aynısı oldu global 12.0.1 rom yüklediğimde ise sorun olmuyor fakat safetynet başarısız hatası alıyorum.

Strox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Not 8
Konular
4
anladım hocam garip bir sorun isterseniz ekran kilidi koyun telefona pin olarak ondan sonra twrp girin şifre isterse ekran kilidine ayarlamış olduğunuz şifreyi girin belki çözer şifrelemeyi
mantıklı sabah ilk işim denemek olucak hocam peki hard reset yapsam birde öyle denesem telefon orjinal zaten IMEI numarası felan ellenmemiş atarsam gitmez değil mi ?Birde onu yapıp denemek istiyorum sizin görüşünüzü alabilir miyim ?

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
mantıklı sabah ilk işim denemek olucak hocam peki hard reset yapsam birde öyle denesem telefon orjinal zaten IMEI numarası felan ellenmemiş atarsam gitmez değil mi ?Birde onu yapıp denemek istiyorum sizin görüşünüzü alabilir miyim ?
mi flaşla rom kurarken clean all seçtiyseniz zaten temiz kurulum yapıyor arasında bir fark oluşucağını sanmıyorum. olmazsa twrp wipe bölümünden önce internal storage data cache seçip wipe yapın peşinden format data yapıp reboot recovery yaparsınız muhtemelen siler herşeyi şifreleme kalkar ondan sonra pc ye bağlayıp romu telefon hafızasına atıp install kısmından kurabilirsiniz

Oyla:

Strox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Not 8
Konular
4
mi flaşla rom kurarken clean all seçtiyseniz zaten temiz kurulum yapıyor arasında bir fark oluşucağını sanmıyorum. olmazsa twrp wipe bölümünden önce internal storage data cache seçip wipe yapın peşinden format data yapıp reboot recovery yaparsınız muhtemelen siler herşeyi şifreleme kalkar ondan sonra pc ye bağlayıp romu telefon hafızasına atıp install kısmından kurabilirsiniz
sıkıntı olan bilgisayara güvenmiyorum twrp modunda iken rom atabileceğime bilgisayar telefonu görmezse mi flash dan atıp tekrar twrp kursam ne olur o zaman ? yine aynı hata alma ihtimalim var mıdır hocam ?

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
sıkıntı olan bilgisayara güvenmiyorum twrp modunda iken rom atabileceğime bilgisayar telefonu görmezse mi flash dan atıp tekrar twrp kursam ne olur o zaman ? yine aynı hata alma ihtimalim var mıdır hocam ?
bilgisayarın telefonu görmemesi için bir sebep yok hocam şuanda deneyebilirsiniz fastboota alın twrp kurun twrp ye girip bağlayın bilgisayara. telefona herhangi bir dosya atmayı deneyin atıyorsa hafızayı sildikten sonrada atar zaten

Oyla:

isoomail

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
RedmiNote8
Meslek
Reklamcı
Konular
4
Selam. Bütün note 8 kullanıcıları aynı sorunu yaşıyor. Hellas twrp yüklenince çözülüyor. Telefonun sayfasında, eu beta başlığında var hellas twrp.

Oyla:

Strox

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Not 8
Konular
4
Selam. Bütün note 8 kullanıcıları aynı sorunu yaşıyor. Hellas twrp yüklenince çözülüyor. Telefonun sayfasında, eu beta başlığında var hellas twrp.
etiket atar mısınız bulamadım teşekkür ederim

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Twrp den tüm wipeleri yapıp bir kez formatlayın,yedeklerinizi unutmsyın herşey silinir.Daha sonra eu rom üzerinden devam edin bende de daha önce mi 9t de sürekli oluyordu..format atmazsan zor düzelir..

MI CC 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Coolenoughtho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aldous
Cihazım
Mi9T
Konular
1
Telefonun şifreli olduğu için recoveryde dosyaların anlamsız gözükmesi gayet normal. Format data yapman yeterli. Hata alıyorum demişsin. Ss alıp hatayı da paylaşman lazım yoksa forumdaşlarının ezbere tavsiyelerine kalırsın

Oyla:
Üst Alt