Çözüldü twrp yüklemesi

Mazlumchalisir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRight
Cihazım
Mi9T
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10
Telefon Modeli
mi9t
Bootloader Kilidi
Açık
twrp yükleme işlemi yaptım. başarılı bir şekilde yapıldı. ancak telefon açılmıyor. sadece mi logosunda kalıyor. yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden.

Seqseli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
Redmi pro
Konular
23
Rica ederim... Bir katkıda bulunmuşsak ne mutlu.
Hocam bu cihaza nasıl twrp yüklerim peki trabzonlunun tek tikla twrpsini attim cihaz mi de kaldı sonra bir başka formda buldum techtürkiye sitesinde oda mi de kaldı anlamadım gitti ya ilk defa böyle olay başıma geldi önceden rn3 pro kullanirdim böyle birşey yaşamadım

Oyla:

Mazlumchalisir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRight
Cihazım
Mi9T
Konular
26
Hocam bu cihaza nasıl twrp yüklerim peki trabzonlunun tek tikla twrpsini attim cihaz mi de kaldı sonra bir başka formda buldum techtürkiye sitesinde oda mi de kaldı anlamadım gitti ya ilk defa böyle olay başıma geldi önceden rn3 pro kullanirdim böyle birşey yaşamadım

1- buradan cihazınızın modelini seçip twrp i indirin... İndirdiğiniz twrp'nin ismini değiştirerek "recovery.img" yapın.
2-
buradan da adb shell indirin ve indirdiğiniz ve ismini değiştirdiğiniz twrp'yi bu klasörün içine atın.
3-shell adb klasörünü açın ve shift tuşu ve mouseu sağ tıklayın. CMD komut satırı açılacaktır.
4- cihazınızı açık bir şekilde pcye bağlayın.
5- usb hata ayıklama açık olmalı.
6- cmd ekranına "adb reboot bootloader" yazın cihazınız fastboot moduna geçecektir.
7- "fastboot flash recovery" yazin enter yapın.
8- sonra "fastboot reboot" yazın ve cihazınız açılacaktır o esnada ses açma ve güç tuşuna birlikte basın ve cihazınız twrp modunda açılacaktır.

Son düzenleme:
Oyla:

Seqseli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
Redmi pro
Konular
23
1- buradan cihazınızın modelini seçip twrp i indirin... İndirdiğiniz twrp'nin ismini değiştirerek "recovery.img" yapın.
2-
buradan da adb shell indirin ve indirdiğiniz ve ismini değiştirdiğiniz twrp'yi bu klasörün içine atın.
3-shell adb klasörünü açın ve shift tuşu ve mouseu sağ tıklayın. CMD komut satırı açılacaktır.
4- cihazınızı açık bir şekilde pcye bağlayın.
5- usb hata ayıklama açık olmalı.
6- cmd ekranına "adb reboot bootloader" yazın cihazınız fastboot moduna geçecektir.
7- "fastboot flash recovery" yazin enter yapın.
8- sonra "fastboot reboot" yazın ve cihazınız açılacaktır o esnada ses açma ve güç tuşuna birlikte basın ve cihazınız twrp modunda açılacaktır.
Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için yarın denemesini yapicam ama mi 9t yok listede herhangi birini secip yapsam olur mu?

Oyla:

Mazlumchalisir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRight
Cihazım
Mi9T
Konular
26
Teşekkür ederim hocam yardımlarınız için yarın denemesini yapicam ama mi 9t yok listede herhangi birini secip yapsam olur mu?
Burdan indirebilirsiniz.

Oyla:

Seqseli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
Redmi pro
Konular
23
Selam hocam böyle bir hata alıyorum fastboot'a falan geçiyor cihaz ama burada takılıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Mazlumchalisir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MRight
Cihazım
Mi9T
Konular
26
Selam hocam böyle bir hata alıyorum fastboot'a falan geçiyor cihaz ama burada takılıyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
"Fastboot flash recovery.img" veya "fastboot flash recovery recovery" yapabilir misiniz?

Oyla:
Üst Alt