Yardım twrp yukledıkten sonra pcler mi5s i görmüyor

beaufort3461

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
mi 9
Meslek
elektrik muhendisi
Konular
4
yaklasık 12 saattır telefonlar ugrasıyorum ılk aldıgımda mal gıbı unlock yaptıktan sonra global rom yukledım halıyle sımdıde cok sıkıldıgım ıcın farklı romlar kerneller fln ugrasıyım dedım ama tele bır turlu developer rom kuramadım en son nasıl olduysa twrp yuklendı sevındım ama bu seferde 4 pcde denedım hıcbırı telı gormuyor(cmd uzerınden telı twrpye fln atabılıyorum verı atamıyorum) 3 kere telı sıfırladım mi flas toolda hata alıyorum butun cozum yollarını denedım bu tarz olayı yaklasık 1 sene once g2 cıhazımda yasamıstım o cıhazda 1 hafta ıcınde cop olduydu acıkcası korkuyorum buda cop olur mu dıye yardım ve fıkırlerınızı beklıyorum ıyı forumlar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam recovery üzerinden hata almanız TWRP sürümü ile ilgili olabilir. Farklı bir TWRP dosyası deneyebilirsiniz.
TWRP üzerinden veri aktarmak istiyor ama başaramıyorsanız sideload ile atmayı veya OTG ile bir flash bellek bağlamayı deneyebilirsiniz.
Fastboot ile aldığınız hatayı ise belirtebilirseniz çözümünü beraber arayalım.
Eğer hiç bir şey işe yapamazsa EDL ile orijinal bir romu yükleyip telefonunuzu kullanabilirsiniz hocam.

Mi cihazlar kolay kolay çöp olmazlar ama hiç mesaj yazmadan 12 saat boyunca cihazı bu kadar karıştıracak kadar gözü kara olduğunuza göre bence çalışıyorsa karıştırmayın kullanın, sizde o cihazı çöp yapabilme kapasitesi gördüm :D

Oyla:

beaufort3461

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
mi 9
Meslek
elektrik muhendisi
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cantara hocam eyvallah saolasın bu gece sabaha karsı pc telı gordu wpdmtp.inf dosyası zarar gormuş teli mtp üzerinden pcye baglayınca c\windows\ınf\wpdmtp.inf buraya gırıp yukle dıyınce sorun cozuldu ama bu seferde adb olarak ıslem yapamaz oldum ama sıkıntı degıl twrp yuklu oldugu ıcın rahatım

Oyla:

beaufort3461

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
mi 9
Meslek
elektrik muhendisi
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cantara ustam 3 tane farklı mi flash denedım 1 tanesi dosya yolu bulunamadı diyor butun yolları denedım ama yuklemesı saglayamadım diger ikisi teli hiç görmüyor(forumda arastırarak cözüm yolları denedim ama nafile ) hayırlısı be ustam suan twrp sıkıntısız calısıyor mtpde calısıyor baskada bı sıkıntı yok gıbı gorunuyor hayırlısı bakalım

Oyla:
Üst Alt