Yardım TWRP Yeterli alan yok sorunu, hiç bir şey kurulmuyor

elseververdiyev

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elsever
Cihazım
Poco F3
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
HyperOS 1.0.3
Telefon Modeli
Redmi Note 12 Turbo (marble)
Bootloader Kilidi
Açık
İyi akşamlar herkese, ben Redmi Note 12 Turbo model xiaomi kullanıcısıyım. Telefonum global versiyon olmadığı için çin versiyonu kullanıyorum. Ve malum çin romları google servislerinden ayrı. GetApps uyğulamasından play store indire biliyorsun fakat bu sorunu çözmüyor. Hiç bir uyğulamadan doğru düzgün bildirim gelmiyor. Bunun nedeninin google cloud notification olduğunu sanıyorum. TWRP modunda gapps yüklerken hep aynı sorunla karşılaşıyorum. Yeterli alan yok gibi bir şey. Wipe kısmında system yok. 4 versiyon twrp 1 versiyon orange fox denedim halledemedim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Şöyle bir çözüm buldum dener misiniz

1. MIUI Çin ROM'unuzdan Get Apps uygulamasını açın. (Uygulamayı al, MIUI Çin ROM'larındaki Çin uygulama mağazası uygulamasıdır).
  2. Uygulamayı Al ana ekranına geldiğinizde ekranın üst kısmındaki arama düğmesine dokunun.
  3. Şimdi Arama Çubuğuna “Google Play” yazın ve Google Play mağaza uygulamasını orada bulmak için Tamam düğmesine basın.
  4. Artık Google Play Uygulaması Arama sonuçlarında listelenmelidir. Google Play Store'u telefonunuza yüklemek için Yükle veya Güncelle düğmesine dokunun.
Aşağıdaki FakeGapps uygulamasını Magisk üzerinden yükleyin, sonrasında uygulamasını yükleyin

Yukarıdaki yöntemlerin işe yaradığı yazılmış, denemek istersiniz belki.

Tamamı bold olarak yazılan mesajlar forumumuzda yasaktır. Bir dahakine daha dikkatli olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• app-release.apk
    28,1 KB · Görüntüleme: 1
Oyla:

elseververdiyev

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elsever
Cihazım
Poco F3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle bir çözüm buldum dener misiniz

1. MIUI Çin ROM'unuzdan Get Apps uygulamasını açın. (Uygulamayı al, MIUI Çin ROM'larındaki Çin uygulama mağazası uygulamasıdır).
  2. Uygulamayı Al ana ekranına geldiğinizde ekranın üst kısmındaki arama düğmesine dokunun.
  3. Şimdi Arama Çubuğuna “Google Play” yazın ve Google Play mağaza uygulamasını orada bulmak için Tamam düğmesine basın.
  4. Artık Google Play Uygulaması Arama sonuçlarında listelenmelidir. Google Play Store'u telefonunuza yüklemek için Yükle veya Güncelle düğmesine dokunun.
Aşağıdaki FakeGapps uygulamasını Magisk üzerinden yükleyin, sonrasında uygulamasını yükleyin

Yukarıdaki yöntemlerin işe yaradığı yazılmış, denemek istersiniz belki.

Tamamı bold olarak yazılan mesajlar forumumuzda yasaktır. Bir dahakine daha dikkatli olursanız sevinirim.
Abi play store var yüklemişim ama bildirim sorununu çözmüyor. Twrp üzerinden ne magisk ne de başka bir şey kuramıyorum. Yeterli alan yok hatası alıyorum. Yazılarda bold kullanmayın yasak olduğunu bilmiyordum bir daha yapmam. Siz kelimesi de Azerbaycanca birisine daha sayğılı hitap etmek içindir.

Oyla:
Üst Alt