Yardım Twrp yedek almıyor

Hakan Altun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MADNESS
Cihazım
Mi 10 Lite 5g
Konular
12
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Herkese iyi günler. Offical TWRP ( twrp 3.3.1 Davinci.img) kullanıyorum. Forumda paylaşılan her twrp'yi denedim. Twrp'den yedek almaya hiç biri izin vermiyor. Sarı yazıda twrp sanırım dahili depolamayı görmüyor, zira 3 gb resim,müzik dosyalar var. Dolayısı ile de yedek almaya izin vermiyor. Sebebini bilen, yardım edecek kimse var mı? Şimdiden teşekkür ederim. ( Eu Beta 9.12.12 sürümü yüklü. Eu Gloabal de de aynı durum)

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2

Herkese iyi günler. Offical TWRP ( twrp 3.3.1 Davinci.img) kullanıyorum. Forumda paylaşılan her twrp'yi denedim. Twrp'den yedek almaya hiç biri izin vermiyor. Sarı yazıda twrp sanırım dahili depolamayı görmüyor, zira 3 gb resim,müzik dosyalar var. Dolayısı ile de yedek almaya izin vermiyor. Sebebini bilen, yardım edecek kimse var mı? Şimdiden teşekkür ederim. ( Eu Beta 9.12.12 sürümü yüklü. Eu Gloabal de de aynı durum)
Xda da bu hatanın çözümü olarak 64 bit çalışan twrp yüklemeniz öneriliyor. Sizinki muhtemelen 32 bit

Oyla:

Hakan Altun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MADNESS
Cihazım
Mi 10 Lite 5g
Konular
12

Hakan Altun Bende bu yüklü yedekleme yapılabiliyor isterseniz bir deneyin

Eu beta rom kullanıyorum. Beta rom'un içinde twrp dosyası var. Yedekleme yapabilen bir twrp kursam bile, eu betada bulunan twrp yükleniyor otomatik olarak. Dolayısı ile yine yedekleme yapamıyorum.

Rom içindeki twrp'yi silsem ya da değiştirsem bu sefer de rom yüklenmiyor mslesef.

Oyla:

aliozaltun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
MI 9T
Meslek
Lojistisyen
Konular
1

Recovery içerisinde data decrypt/encrypt yapabileceğiniz bir ayar var. Orada decrypt işlemi gerçekleştirdikten sonra görecektir diye düşünüyorum. Ben bu şekilde çözmüştüm.

Oyla:

Hakan Altun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MADNESS
Cihazım
Mi 10 Lite 5g
Konular
12
Recovery içerisinde data decrypt/encrypt yapabileceğiniz bir ayar var. Orada decrypt işlemi gerçekleştirdikten sonra görecektir diye düşünüyorum. Ben bu şekilde çözmüştüm.
Öyle bir ayar bulamadım malesef.

Oyla:
Üst Alt