- Adım
- Ebubekir
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 11.0.12 kararlı
- Telefon Modeli
- redmi note 8
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum, bu forumdan iyi bir şekilde faydalanacağımı düşünüyorum. Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim. Ben yazılım işlerinden hiç anlamam ilk defa xiaomi aldım, bootloder kilidini açtıktan sonra da şu videodan faydalanarak twrp ve magisk yükledim:
Sorum şu: internette gördüğüm kadarıyla magisk yükledikten sonra uygulamasında tik işareti olması gerekiyormuş bende yok, yani yükleyememiş miyim? Ya da twrp de mi bir sıkıntı var? Bir de safetynet muhabbeti var onu yapabilmiş miyim bir kontrol eder misiniz? Bunları doğru yaptığımı nasıl kontrol ederim bilmiyorum. Aşağıya fotoğrafları yüklüyorum kontrol edip beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Sorum şu: internette gördüğüm kadarıyla magisk yükledikten sonra uygulamasında tik işareti olması gerekiyormuş bende yok, yani yükleyememiş miyim? Ya da twrp de mi bir sıkıntı var? Bir de safetynet muhabbeti var onu yapabilmiş miyim bir kontrol eder misiniz? Bunları doğru yaptığımı nasıl kontrol ederim bilmiyorum. Aşağıya fotoğrafları yüklüyorum kontrol edip beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.