Çözüldü Twrp Ve Magisk

acemiyazılımcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.12 kararlı
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum, bu forumdan iyi bir şekilde faydalanacağımı düşünüyorum. Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim. Ben yazılım işlerinden hiç anlamam ilk defa xiaomi aldım, bootloder kilidini açtıktan sonra da şu videodan faydalanarak twrp ve magisk yükledim:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Sorum şu: internette gördüğüm kadarıyla magisk yükledikten sonra uygulamasında tik işareti olması gerekiyormuş bende yok, yani yükleyememiş miyim? Ya da twrp de mi bir sıkıntı var? Bir de safetynet muhabbeti var onu yapabilmiş miyim bir kontrol eder misiniz? Bunları doğru yaptığımı nasıl kontrol ederim bilmiyorum. Aşağıya fotoğrafları yüklüyorum kontrol edip beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20201230_123318.jpg
    IMG_20201230_123318.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20201230_122255.jpg
    IMG_20201230_122255.jpg
    2,9 MB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20201230_122303.jpg
    IMG_20201230_122303.jpg
    3,2 MB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20201230_122311.jpg
    IMG_20201230_122311.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 28

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Magisk Manager uygulamasını kaldırmayınız işine yarayacak Magisk Hide işlemi yapmınız gerekecek hocam bilmiyorsanız eğer yapımını anlatan bir konu link atabilirim.
Merhabalar ayrı bir konu olacak fakat ben olay store den kontrol ettiğimde cihaz sertifikalı değil diyor bu ne anlama geliyor Google Play'i kullanabiliyorum lisanlı olunca ne oluyor cihazım note 9 pro

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Merhabalar ayrı bir konu olacak fakat ben olay store den kontrol ettiğimde cihaz sertifikalı değil diyor bu ne anlama geliyor Google Play'i kullanabiliyorum lisanlı olunca ne oluyor cihazım note 9 pro

Oyla:

acemiyazılımcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Magisk Manager uygulamasını kaldırmayınız işine yarayacak Magisk Hide işlemi yapmınız gerekecek hocam bilmiyorsanız eğer yapımını anlatan bir konu link atabilirim.
Yok hocam magisk i kaldırmicam ama magisk hide işlmemi nedir bilmem, gerekli bir şey mi? Ben busy box ve twrp app lerini kaldırabilir miyim diye sordum. Twrp nin uygulaması silinmiyor normal yolla, onu nasıl kaldırabilirim?

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Sertifikasız olunca netflix gibi bazı uygulamalar cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor onu da Stoya hocamın attığı konu linki ile çözebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam magisk i kaldırmicam ama magisk hide işlmemi nedir bilmem, gerekli bir şey mi? Ben busy box ve twrp app lerini kaldırabilir miyim diye sordum. Twrp nin uygulaması silinmiyor normal yolla, onu nasıl kaldırabilirim?
TWRP kurduktan sonra ilk açılış ekranında install app seçeneğini seçmişsiniz galiba nasıl kaldıracağınızı ben bilmiyorum hocam. Busybox ile de işiniz bittiyse kaldırabilirsiniz.

Oyla:

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Sertifikasız olunca netflix gibi bazı uygulamalar cihazınız bu sürümle uyumlu değil diyor onu da Stoya hocamın attığı konu linki ile çözebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TWRP kurduktan sonra ilk açılış ekranında install app seçeneğini seçmişsiniz galiba nasıl kaldıracağınızı ben bilmiyorum hocam. Busybox ile de işiniz bittiyse kaldırabilirsiniz.
Netflix yükleniyor uyumlu değil gibi bir ibare yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-06-03-04-41-863_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2021-01-06-03-04-41-863_com.android.vending.jpg
    312 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_2021-01-06-03-04-45-548_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2021-01-06-03-04-45-548_com.android.vending.jpg
    614,2 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Anladım o zaman her hangi bir işlem yapmama gerek yok sanırım zararı olmaz her halde lisanssız olmasının
Arkadaslar merhaba telefonuna rom yükledikten sonra Google play store de cihaz sertifikasyonu sertifikali degil hatasi alanlar cok oluyor bana da oldu ve cozumy arastirip kesin cozumu buldum. Arkadaslar ilk once bu sertifikali degil hatasi size günlük ne gibi konularda sorun cikarabilir onlari soyleyeyim;
  • Sertifikasız cihazlar güvenli olmayabilir.
  • Sertifikasız cihazlar Android sistem güncellemelerini veya uygulama güncellemelerini almayabilir.
  • Sertifikasız cihazlardaki Google uygulamaları lisanslı değildir ve gerçek Google uygulamaları olmayabilir.
  • Sertifikasız cihazlardaki uygulama ve özellikler düzgün çalışmayabilir.
  • Sertifikasız cihazlardaki veriler güvenli bir şekilde yedeklenmeyebilir.
  • Ayrıca benim başlıca sorunum olan, uygulamalarda ödeme yapamıyorsunuz. Sizden sertifika istiyor.
şöyle bir şey var mı yok mu bilmiyorum

Oyla:
Üst Alt