Çözüldü Twrp Ve Magisk

acemiyazılımcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.12 kararlı
Telefon Modeli
redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum, bu forumdan iyi bir şekilde faydalanacağımı düşünüyorum. Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim. Ben yazılım işlerinden hiç anlamam ilk defa xiaomi aldım, bootloder kilidini açtıktan sonra da şu videodan faydalanarak twrp ve magisk yükledim:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Sorum şu: internette gördüğüm kadarıyla magisk yükledikten sonra uygulamasında tik işareti olması gerekiyormuş bende yok, yani yükleyememiş miyim? Ya da twrp de mi bir sıkıntı var? Bir de safetynet muhabbeti var onu yapabilmiş miyim bir kontrol eder misiniz? Bunları doğru yaptığımı nasıl kontrol ederim bilmiyorum. Aşağıya fotoğrafları yüklüyorum kontrol edip beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20201230_123318.jpg
    IMG_20201230_123318.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20201230_122255.jpg
    IMG_20201230_122255.jpg
    2,9 MB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20201230_122303.jpg
    IMG_20201230_122303.jpg
    3,2 MB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20201230_122311.jpg
    IMG_20201230_122311.jpg
    3,1 MB · Görüntüleme: 28

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum, bu forumdan iyi bir şekilde faydalanacağımı düşünüyorum. Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim. Ben yazılım işlerinden hiç anlamam ilk defa xiaomi aldım, bootloder kilidini açtıktan sonra da şu videodan faydalanarak twrp ve magisk yükledim:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Sorum şu: internette gördüğüm kadarıyla magisk yükledikten sonra uygulamasında tik işareti olması gerekiyormuş bende yok, yani yükleyememiş miyim? Ya da twrp de mi bir sıkıntı var? Bir de safetynet muhabbeti var onu yapabilmiş miyim bir kontrol eder misiniz? Bunları doğru yaptığımı nasıl kontrol ederim bilmiyorum. Aşağıya fotoğrafları yüklüyorum kontrol edip beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
Tik olayı derken nedir tam anlayamadım ama safety neti geçmişsiniz onda sıkıntı yok ayrıca google play e girip soldaki 3 çizgiyi kaydırarak ayarlara girip en aşağıda lisanslı yazıyorsa da safety net i geçmişsinizdir.

Oyla:

acemiyazılımcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tik olayı derken nedir tam anlayamadım ama safety neti geçmişsiniz onda sıkıntı yok ayrıca google play e girip soldaki 3 çizgiyi kaydırarak ayarlara girip en aşağıda lisanslı yazıyorsa da safety net i geçmişsinizdir.
Magisk in kendi sitesindeki yönerge de şöyle bir görsel var yüklendiğini anlamak için, o yüzden aklımda soru işareti oldu

Ekli dosyalar

• 1609322537096.png
    1609322537096.png
    60,4 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Magisk in kendi sitesindeki yönerge de şöyle bir görsel var yüklendiğini anlamak için, o yüzden aklımda soru işareti oldu
Hocam bu eski sürüm sizdeki son sürüm ondan kaynaklı sizde o tikler yok
Ayrıca bknz; bende güncelleme var tik yok farklı işaret var:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla: Çözüm

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Oyla:

acemiyazılımcı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ki recovery moda girerken twrp çıkıyorsa sorun yoktur zaten magisk yüklediğiniz için twrp kalıcı olur
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim içim rahatladı. İşlemi yapamadığımı düşünerek nette araştırma yaptım ve busybox diye bir uygulama indirdim bunu kaldırmamada bir sakınca yoktur değil mi? Birde twrp yükledikten sonra uygulamasını da kurmasına izin vermişim ve onu kaldıramıyorum, bunu kaldırmanın bir yolu var mı yoksa hiç ellemeyeyeim mi?

Oyla:

Erayflr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray Filar
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
27
Eğer ki recovery moda girerken twrp çıkıyorsa sorun yoktur zaten magisk yüklediğiniz için twrp kalıcı ol
Merhabalar ayrı bir konu olacak fakat ben olay store den kontrol ettiğimde cihaz sertifikalı değil diyor bu ne anlama geliyor Google Play'i kullanabiliyorum lisanlı olunca ne oluyor cihazım note 9 pro

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim içim rahatladı. İşlemi yapamadığımı düşünerek nette araştırma yaptım ve busybox diye bir uygulama indirdim bunu kaldırmamada bir sakınca yoktur değil mi? Birde twrp yükledikten sonra uygulamasını da kurmasına izin vermişim ve onu kaldıramıyorum, bunu kaldırmanın bir yolu var mı yoksa hiç ellemeyeyeim mi?
Magisk Manager uygulamasını kaldırmayınız işine yarayacak Magisk Hide işlemi yapmınız gerekecek hocam bilmiyorsanız eğer yapımını anlatan bir konu link atabilirim.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek