Recovery Twrp sürekli siliniyor

• Konbuyu başlatan Üye silindi 278685
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 2K
  • Etiketler
    twrp
Ü

Üye silindi 278685

Guest
Poco X3 Pro kullanıyorum . Twrp ve orangefox olarak iki tane menü denedim ama her yeniden başlattığımda menü kendiliğinden silinip miui menü geri geliyor . Nasıl kurtulabilirim ?

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
148
Twrp kurup magisk zip dosyasını kurun kalıcı olur kısacası root atın attıktan sonra geri kaldırabilirsiniz root'u

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Twrp kurup magisk zip dosyasını kurun kalıcı olur kısacası root atın attıktan sonra geri kaldırabilirsiniz root'u

Magisk kurun yoksa kalmaz en uygun ve stabil çalışan bir twrp Recovery - Poco x3 Pro - Twrp 3.6.0-11(Official) Tek Tuş Yükleme Aracı buyrun
Magisk zaten kuruyorum ama yeniden başlattığımda ve açtığımda yine silinmiş oluyor . Kaç defa da attım ama hala değişen bişey yok :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Custom rom da bile kendi kendine silinip o menü geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Custom rom da bile kendi kendine silinip o menü geliyor

Ü

Üye silindi 278685

Guest
Rom+magisk kurulumu sonrası format data mi yapiyorsunuz?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır ve sorunu çözdüm . Fastboot boot yaptığım için recovery tek seferlik yükleniyormuş . Kafayı yemek üzereydim bende gidip fastboot flash recovery twrp.img kullanarak çözdüm . Ama telefonun pilini hızlı bitiriyor gibime geldi Twrp . Xiaomi.eu 12.5.1 flashladım

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Yardım edebilecek yok mu
Yapacağınız işlem çok basit. Öncelikle magisk zip dosyasını yükleyip telefon hafızasına atın. Ardından cihaza TWRP yükleyip TWRP menüsüne girdikten sonra İndirdiğiniz magisk zip dosyasını flashlayın.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hayır ve sorunu çözdüm . Fastboot boot yaptığım için recovery tek seferlik yükleniyormuş . Kafayı yemek üzereydim bende gidip fastboot flash recovery twrp.img kullanarak çözdüm . Ama telefonun pilini hızlı bitiriyor gibime geldi Twrp . Xiaomi.eu 12.5.1 flashladım
Twrp ile şarjın işi olmaz.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Twrp şarj kullanımına etki etmez. Kötü bir rom tercih etmişsiniz 12.5 sürümünün ilk versiyonları her konuda daha kötü.
Cihazınız için güncel versiyon 12.5.7

Üst Alt