Ü
Üye silindi 278685
Guest
Poco X3 Pro kullanıyorum . Twrp ve orangefox olarak iki tane menü denedim ama her yeniden başlattığımda menü kendiliğinden silinip miui menü geri geliyor . Nasıl kurtulabilirim ?
Twrp kurup magisk zip dosyasını kurun kalıcı olur kısacası root atın attıktan sonra geri kaldırabilirsiniz root'u
Magisk zaten kuruyorum ama yeniden başlattığımda ve açtığımda yine silinmiş oluyor . Kaç defa da attım ama hala değişen bişey yokMagisk kurun yoksa kalmaz en uygun ve stabil çalışan bir twrp Recovery - Poco x3 Pro - Twrp 3.6.0-11(Official) Tek Tuş Yükleme Aracı buyrun
Rom+magisk kurulumu sonrası format data mi yapiyorsunuz?Yardım edebilecek yok mu
Hayır ve sorunu çözdüm . Fastboot boot yaptığım için recovery tek seferlik yükleniyormuş . Kafayı yemek üzereydim bende gidip fastboot flash recovery twrp.img kullanarak çözdüm . Ama telefonun pilini hızlı bitiriyor gibime geldi Twrp . Xiaomi.eu 12.5.1 flashladımRom+magisk kurulumu sonrası format data mi yapiyorsunuz?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapacağınız işlem çok basit. Öncelikle magisk zip dosyasını yükleyip telefon hafızasına atın. Ardından cihaza TWRP yükleyip TWRP menüsüne girdikten sonra İndirdiğiniz magisk zip dosyasını flashlayın.Yardım edebilecek yok mu
Twrp ile şarjın işi olmaz.Hayır ve sorunu çözdüm . Fastboot boot yaptığım için recovery tek seferlik yükleniyormuş . Kafayı yemek üzereydim bende gidip fastboot flash recovery twrp.img kullanarak çözdüm . Ama telefonun pilini hızlı bitiriyor gibime geldi Twrp . Xiaomi.eu 12.5.1 flashladım
Twrp şarj kullanımına etki etmez. Kötü bir rom tercih etmişsiniz 12.5 sürümünün ilk versiyonları her konuda daha kötü.Hayır ve sorunu çözdüm . Fastboot boot yaptığım için recovery tek seferlik yükleniyormuş . Kafayı yemek üzereydim bende gidip fastboot flash recovery twrp.img kullanarak çözdüm . Ama telefonun pilini hızlı bitiriyor gibime geldi Twrp . Xiaomi.eu 12.5.1 flashladım