Yardım Twrp sürekli şifre istiyor!

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.1
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Selamlar arkadaşlar. Sorun şu ki ne zaman twrpyi acsam hep bir şifre istiyor. Twrpyi güncelledim ve bu şifre yüzünden telefona rom da atamıyorum çünkü herşeyi 0mb olarak gösteriyor. En son telefonda wipe dedim sonra advanced ayarlarindan sadece data seçtim geri gittim iki kere oradan da format dedim herşeyi sildim telefonda sonra reboot recocery yaptim işteee şifre istemedi mutlu oldum lakin telefonu açıp kurulum yaptiktan sonra tekrar twrpye gitmeye çalıştım ama yine benden şifre istedi bugün telefon 3 kez format attım sıkıldım artık. Bilen birileri varsa lütfen yardımcı olsun.
Edit: Telefonda root var.
ÇÖZÜM: Arkadaşlar benim çözümüm şöyle oldu: şimdi twrp şifre istiyor format data yaptıktan sonra ise şifre falan istemiyor ama eğer telefonu açıp uygulama vs kurduktan sonra twrpye girmeye calısırsanız tekrar şifre istiyor bu yüzden ben de telefona format data yaptım ve twrp modunda açıldıgında telefonu usb kablo ile pc ye bagladım, sonra telefonuma uygun orangefox recovery pcden indirdim ardından pcden usb kablo aracılığı ile twrpye attım, dosyayı install kısmında bulup tıkladım ve install dedim ardından orange fox kuruldu ve bır daha şifre istemedi.

Son düzenleme:

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
Selamlar arkadaşlar. Sorun şu ki ne zaman twrpyi acsam hep bir şifre istiyor. Twrpyi güncelledim yine istiyor ve bu şifre yüzünden telefona rom da atamıyorum çünkü herşeyi 0mb olarak gösteriyor. En son telefonda wipe dedim sonra advanced ayarlarindan sadece data seçtim geri gittim iki kere oradan da format dedim herşeyi sildim telefonda sonra reboot recocery yaptim işteee şifre istemedi mutlu oldum lakin telefonu açıp kurulum yaptiktan sonra tekrar twrpye gitmeye çalıştım ama yine benden şifre istedi bugün telefon 3 kez format attım sıkıldım artık. Bilen birileri varsa lütfen yardımcı olsun.
Edit: Telefonda root var.
Sizden istenilen şifre telefonunuzun ekran kilidi şifresidir :)

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Hocam data 0mb gosteriyorsa datayibicimlendirin ext4 yapin veya f2fs onra format data yapin istediginiz bir romu kurun tekrardan dm verity disable force encrypt zip dosyayi flaslayin forumda mevcut. bu sorunu bir daha yasamazsiniz.

Oyla:

Livix

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mazlum
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
28
Hocam twrp ile aynısı olur ondada şifre ister o yüzden önce mi flashla rom atın ardindan twrp ile istediğiniz romu atabilirsiniz

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam şu anlık bir sorun şifre istemiyor. Cevap için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizden istenilen şifre telefonunuzun ekran kilidi şifresidir :)
Yok hocam. valla desen ve parmak izi şifrem var sadece. (:

Hocam data 0mb gosteriyorsa datayibicimlendirin ext4 yapin veya f2fs onra format data yapin istediginiz bir romu kurun tekrardan dm verity disable force encrypt zip dosyayi flaslayin forumda mevcut. bu sorunu bir daha yasamazsiniz.
Hocam cevap için çok teşekkürler. Ben şöyle hallettim yine wipe data yaptım ilk sefer olduğu için şifre istemedi sonra pc ye bağladım oradan orangefox yükledim. Şu anlık bir sıkıntı gözükmüyor. Cevap için tekrar çok teşekkürler

Desen şifresini pin ile değiştir. Veya pin desen parmak izini komple kaldır. Çözüm bu kardeşim :)
Valla denemeye firsatim olmadi hocam. Sen deneyince duzeldi mi?

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152

Hocam cevap için çok teşekkürler. Ben şöyle hallettim yine wipe data yaptım ilk sefer olduğu için şifre istemedi sonra pc ye bağladım oradan orangefox yükledim. Şu anlık bir sıkıntı gözükmüyor. Cevap için tekrar çok teşekkürler

rica ederim hocam :)

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14

Evet düzeldi

Oyla:
Üst Alt