- Adım
- Mazlum
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 28
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 11.0.1
- Telefon Modeli
- Redmi note 7
- Bootloader Kilidi
- Açık
Selamlar arkadaşlar. Sorun şu ki ne zaman twrpyi acsam hep bir şifre istiyor. Twrpyi güncelledim ve bu şifre yüzünden telefona rom da atamıyorum çünkü herşeyi 0mb olarak gösteriyor. En son telefonda wipe dedim sonra advanced ayarlarindan sadece data seçtim geri gittim iki kere oradan da format dedim herşeyi sildim telefonda sonra reboot recocery yaptim işteee şifre istemedi mutlu oldum lakin telefonu açıp kurulum yaptiktan sonra tekrar twrpye gitmeye çalıştım ama yine benden şifre istedi bugün telefon 3 kez format attım sıkıldım artık. Bilen birileri varsa lütfen yardımcı olsun.
Edit: Telefonda root var.
ÇÖZÜM: Arkadaşlar benim çözümüm şöyle oldu: şimdi twrp şifre istiyor format data yaptıktan sonra ise şifre falan istemiyor ama eğer telefonu açıp uygulama vs kurduktan sonra twrpye girmeye calısırsanız tekrar şifre istiyor bu yüzden ben de telefona format data yaptım ve twrp modunda açıldıgında telefonu usb kablo ile pc ye bagladım, sonra telefonuma uygun orangefox recovery pcden indirdim ardından pcden usb kablo aracılığı ile twrpye attım, dosyayı install kısmında bulup tıkladım ve install dedim ardından orange fox kuruldu ve bır daha şifre istemedi.
Edit: Telefonda root var.
ÇÖZÜM: Arkadaşlar benim çözümüm şöyle oldu: şimdi twrp şifre istiyor format data yaptıktan sonra ise şifre falan istemiyor ama eğer telefonu açıp uygulama vs kurduktan sonra twrpye girmeye calısırsanız tekrar şifre istiyor bu yüzden ben de telefona format data yaptım ve twrp modunda açıldıgında telefonu usb kablo ile pc ye bagladım, sonra telefonuma uygun orangefox recovery pcden indirdim ardından pcden usb kablo aracılığı ile twrpye attım, dosyayı install kısmında bulup tıkladım ve install dedim ardından orange fox kuruldu ve bır daha şifre istemedi.
Son düzenleme: