- Adım
- Koray
- Cihazım
- Lavender
- Meslek
- not yet
- Konular
- 103
Format data yaptınız mı ?wipeye girdim ordan systemi cacheyi felan seçtim magisk görsün diye s
Format data yaptınız mı ?wipeye girdim ordan systemi cacheyi felan seçtim magisk görsün diye s
Ama hatırlıyorum system cache ınternal storage data bu 4 ünü sectimHocam şimdi riskli bu adımlar bana nerelere girdiğinizi söyleyin bari
onu hatırlamıyorum ama bu 4 ünü seçtim.Format data yaptınız mı ?
Format data yaptınız mıAma hatırlıyorum system cache ınternal storage data bu 4 ünü sectim
Hocam o zaman şöyle soracağım bakın cihazı açmaya çalıştınız mi hiç ne tepki verdi onu bi soyleyinAma hatırlıyorum system cache ınternal storage data bu 4 ünü sectim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
onu hatırlamıyorum ama bu 4 ünü seçtim.
Direk twrp acılıyor 2 3 kere daha denedım xiaominin açılış ekranında kaldı yani tepki vermiyorHocam o zaman şöyle soracağım bakın cihazı açmaya çalıştınız mi hiç ne tepki verdi onu bi soyleyin
Benim sizle görüntülü konusabilecegim bir telefon varmı yanınızdaDirek twrp acılıyor 2 3 kere daha denedım xiaominin açılış ekranında kaldı yani tepki vermiyor
Hocam Hızır gibi yetistiniz şimdi bu arkadaşa format data yaptırsam reboot recovery yapamicak orada takıldım sağoluntwrp ekraninda iken wipe kismindan yes ve ardindan advanced wipe yapin gerisi kylt hocamin onerilerinde devam edin kuruluma .