Yardım twrp sorunu

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
İndirdiğiniz recovery imajını ADB ve fastboot'un olduğu klasöre atın.
ADB ve fastboot kurulu değilse indirin ve masaüstüne çıkarın.
** Bilgisayardaki kullanıcı isminde boşluk veya özel/Türkçe karakter olmamasına dikkat edin.
Bu gibi karakterler varsa platform-tools klasörünü C:/ ana dizinine atın.
Recovery imajını çıkardığınız bu platform-tools klasörü içine atın.
Recovery imajının ismini recovery.img olarak değiştirin.
Windows Explorer da platform-tools klasörü açıkken adres çubuğuna cmd.exe yazın ve enterlayın.
Telefonu bilgisayara bağlayın.
Geliştirici seçenekleri ve USB hata ayıklamanın açık olduğundan emin olun.
Telefonunuzda bağlandığınız bilgisayara hata ayıklama izni verildiğinden emin olun.
Emin değilseniz: telefonu bilgisayardan çıkarın ve 'Geliştirici seçenekleri, USB hata ayıklama yetkilerini kaldır' seçeneğini kullanarak tüm izinleri sıfırlayın.
Telefonu usb hata ayıklama, ekran ve ekran kilidi açık şekilde tekrar bilgisayara bağlayın.
Bu noktada izin isteyecek, izin verin.
Eğer bu noktada izin istemezse komut isteminde
Kod:
adb devices
komutunu verin ve telefon ekranında görünen izin isteğini kabul edin.
Tekrar aynı komutu yazdığınızda telefonunuz
Kod:
???????? device
şeklinde görünüyor olacak.
Telefonu
Kod:
adb reboot bootloader
komutu ile bootloader'de (fastboot) başlatın.
Şu komutu verin.
Kod:
fastboot flash recovery recovery.img
Bu noktada yeni recovery'nin flashlanmış olması gerek.
Cihazı
Kod:
fastboot reboot
komutu ile sistemde yeniden başlatabilir ya da
Kod:
fastboot reboot recovery
komutu ile recovery modda yeniden başlatabilirsiniz.
Son olarak aldığınız hatayla ilgili olarak, bilgisayarda görev yöneticisini açın.
Windows hizmet ve uygulamaları hariç sonradan sizin kurduğunuz tüm uygulama ve hizmetleri sonlandırın ve tekrar deneyin.
Yine aynı hatayı alırsanız işlemi başka bir bilgisayarda ya da bilgisayara temiz Windows kurulumu yaptıktan sonra tekrar deneyin.
hocam denedim sending yazıyordu yanında da rakamlar ve kb yazıyordu öyle kaldı biraz bekledim tepki vermedi telefonu yeniden başlattım sanırım olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam denedim sending yazıyordu yanında da rakamlar ve kb yazıyordu öyle kaldı biraz bekledim tepki vermedi telefonu yeniden başlattım sanırım olmadı
hocam ses açma + güç tuşu ile telefonu başlattım twrp ekranı geldi çalışıyor çok teşekkür ederim oldu. 2 3 gün uğraştım sonunda çözdüm baya zorladı ama sağolun

Denizbrs12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DenizBarisJ
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
İşsiz
Konular
7

hocam ses açma + güç tuşu ile telefonu başlattım twrp ekranı geldi çalışıyor çok teşekkür ederim oldu. 2 3 gün uğraştım sonunda çözdüm baya zorladı ama sağolun
Valla dostum senin adına sevindim :D

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Valla dostum senin adına sevindim :D
hocam denemek icin miui 11 kurdum görüşmelerde kulaga götürünce ekran kapatmıyor ve bildtirimlerde sapıtıyor cihaz. pixel 12 kurdum şuan ayarlamaları yapıyorum çok yordu beni bu kez

Denizbrs12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DenizBarisJ
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Meslek
İşsiz
Konular
7
hocam denemek icin miui 11 kurdum görüşmelerde kulaga götürünce ekran kapatmıyor ve bildtirimlerde sapıtıyor cihaz. pixel 12 kurdum şuan ayarlamaları yapıyorum çok yordu beni bu kez
Ekranın kapanmamasi kronik sensör sorunu diye biliyorum benim de ekran sürekli açılıp kapanıyor. O yüzden sensörü kapattim

Pixel 12 yi çok önceden kullanmıştım deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Ekranın kapanmamasi kronik sensör sorunu diye biliyorum benim de ekran sürekli açılıp kapanıyor. O yüzden sensörü kapattim

Pixel 12 yi çok önceden kullanmıştım deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
ekran sensörü kronik sorunu ama miui 11 de görüşmede çoğu zaman açık ekran. pixel 12 kullanıyorum parmak izi ile açılırkan o animasyon kasıyor onun dışında sorun yok. gcam içinde yüklü geliyor oda güzel . şimdilik sorun yok pil de hemen düşmüyor

ysryldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasir
Cihazım
Xaiomi Redmi No
Konular
0
Benim de tek tıkla twrp programını kullandım. Cihazınızı doğru seçin yazdı. Şu an wifi acilmiyor. Yazılımsal bir sıkıntı oldu belli ki. Daha önce başına gelen oldu mu acaba

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Birkaç farklı sürüm denediniz mi