Yardım Twrp sonrası cihaz açılmıyor

Seqseli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
Redmi pro
Konular
25
Merhaba arkadaşlar bilgisayar olmadığı için başka bir telefondan bugjaeger uygulaması ile twrp yükledim ilk denememde olmadı bende twrp yi zipten çıkardım img olarak attım twrp açıldı magisk yükleyecektim ama 0 MB yazıyor stroge falan cihazda hiçbir şey görünmüyor cihazı yeniden başlattım mi logo geliyor telefon titriyor sonra tekrar ediyor o şekilde telefon açılmıyor telefonda miui 14.05 sürüm vardı bl kilidi açık attığım twrp ise 3.7.0.6v A13 diting şimdi A12 attım yine aynı twrp açılıyor ama cihaz açılmıyor ne yapmam lazım yardım edin ya cihazı daha bugün almıştım

Cihaza miui 14.0.14 versiyonu yükledim yine açılmadı cihaz bu sefer twrp de kaldı hiç hareket yok

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bilgisayar bulun fastboot rom yükleyin açılır.

halanze56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 10 ultra
Konular
8
Merhaba arkadaşlar bilgisayar olmadığı için başka bir telefondan bugjaeger uygulaması ile twrp yükledim ilk denememde olmadı bende twrp yi zipten çıkardım img olarak attım twrp açıldı magisk yükleyecektim ama 0 MB yazıyor stroge falan cihazda hiçbir şey görünmüyor cihazı yeniden başlattım mi logo geliyor telefon titriyor sonra tekrar ediyor o şekilde telefon açılmıyor telefonda miui 14.05 sürüm vardı bl kilidi açık attığım twrp ise 3.7.0.6v A13 diting şimdi A12 attım yine aynı twrp açılıyor ama cihaz açılmıyor ne yapmam lazım yardım edin ya cihazı daha bugün almıştım

Cihaza miui 14.0.14 versiyonu yükledim yine açılmadı cihaz bu sefer twrp de kaldı hiç hareket yok
Format data yap

Seqseli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
Redmi pro
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bilgisayar bulun fastboot rom yükleyin açılır.
Teşekkür ederim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim hocam format data sonrası twrp den miui 14.0.14 sürümünü yükledim cihaz açıldı ama twrp kalktı şimdi tekrardan twrp kurmaya korktum yaa

Üst Alt