Çözüldü Twrp silindi!!!

Excellent56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serham
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
Merhaba arkadaşlar imei repairli mi9t cihazıma otadan android 10 güncellemesi geldi yükledim yeniden başlattım twrp ile kendisi yükleyip sorunsuz açıldı. Ama sanırım twrp silindi. Sabit konularda tek tuş twrp yükleme konusunda tekrar yüklemeye çalıştım ama olmadı konuda verilen bilgisayarda cihazın driverleri bir türlü olmadı. Acemilikte var tabi. Driverler nasıl tam kurulacak bi yöntemi var mı?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhaba arkadaşlar imei repairli mi9t cihazıma otadan android 10 güncellemesi geldi yükledim yeniden başlattım twrp ile kendisi yükleyip sorunsuz açıldı. Ama sanırım twrp silindi. Sabit konularda tek tuş twrp yükleme konusunda tekrar yüklemeye çalıştım ama olmadı konuda verilen bilgisayarda cihazın driverleri bir türlü olmadı. Acemilikte var tabi. Driverler nasıl tam kurulacak bi yöntemi var mı?
Bu konudaki driverları ve mi flash indirin. Gerekeb driverları yükleyebilirsiniz.

Excellent56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serham
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konudaki driverları ve mi flash indirin. Gerekeb driverları yükleyebilirsiniz.
Çok tşk ederim ordaki adımları takip ederek yükledim.

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Şuan hangi romdasınız?

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Global romda twrpyi yükleyip reboot yapmadan rootlamanız lazım,root olmadan twrp kalıcı olmuyor.

Excellent56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serham
Cihazım
Mi 9t
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim.
Hocam o konu dan sadece driver yükleyeceksiniz. Twrp yükleme ayrı konu :)
Öyle zaten hocam verdiğiniz konudaki driverleri yükleyip twrp yükleme adımlarını yükledim oldu. Kapanıp açılınca tekrar gitti. Forumda araştırdım meğer magisk denen uygulama yüklenmeliymiş kalıcı olması için. Aynı adımları tekrar uyguladım kapatmadan magisk yükledim oldu

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Öyle zaten hocam verdiğiniz konudaki driverleri yükleyip twrp yükleme adımlarını yükledim oldu. Kapanıp açılınca tekrar gitti. Forumda araştırdım meğer magisk denen uygulama yüklenmeliymiş kalıcı olması için. Aynı adımları tekrar uyguladım kapatmadan magisk yükledim oldu
Üstte demiştim :)

Üst Alt