Yardım TWRP Şifre Sorunu

By_Anestezist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Anestezi Tek.
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mi10
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar, twrp kurarken benden şifre istiyor nedenini anlamadım. magisk yüklemek için install a giriyorum depolama vb. 0mb gösteriyor. yardımcı olursanız sevinirim

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Hocam giriş yapıyorum fakat bellekteki dosyalar gözükmüyor .

Telefonunuzda şifre tanimlimi ? Tanimli ise twrpye girerken o şifre isteyen yere telefonunuzun kilit ekranini açarken girdiginiz sifreyi girip deneyebilirsiniz.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam giriş yapıyorum fakat bellekteki dosyalar gözükmüyor .

Wipe bölümünden format data yapıcaksın hocam. Bilgilerin silinir komple. Sonra recovery restart yap, cihazındaki dosyalar görünmeye başlıcak. Bunu yapana kadar cihazın hafızası 0 mb görünür.

Oyla:

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4
Telefonunuzda şifre tanimlimi ? Tanimli ise twrpye girerken o şifre isteyen yere telefonunuzun kilit ekranini açarken girdiginiz sifreyi girip deneyebilirsiniz.
hocam desen koymuştum telefona android 8 den and. 9 a çıkarttım twrp den normalde şifremi tanıyordu twrp. aynı şifre ile telefonu açtım android yükselttikten sonra ama twrp o desenei tanımıyor. sonta telefon ayarlarından desenei değiştim gene tanımadı .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wipe bölümünden format data yapıcaksın hocam. Bilgilerin silinir komple. Sonra recovery restart yap, cihazındaki dosyalar görünmeye başlıcak. Bunu yapana kadar cihazın hafızası 0 mb görünür.
Hiç uğraşmıyayım hocam bizim cihazda işletim sistemi silinince veya yüklenince twrp den çıkmadan rot yapmazsan twrp siliniyor . Telefonum mi6

Oyla:

erkanshi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
redmi7
Konular
8
Anlaşılan datanız encrypt edilmiş,tavsiyem eğer telefonu boot edebiliyorsanız,dosyalarınız yedeğini alıp ardından tekrar twrpye girip format data seçeneğini uygulayın.Bundan sonra dahili hafıza silinecek.Sonrasında tekrardan twrpye boot Edip telefona dosyalarınızı tekrar aktararak flashlayabilirsiniz :)
datanın encrypt olma sebebi nedir? apk lar yapar mı bunu?

Şöyle anlatayım eğer telefonu hala kullanabiliyorsanız,
-telefonu normal şekilde yeniden başlatın
-Ardından dosyalarınızı yedek olması amacıyla bilgisayarınıza aktarın (fotoğraf önemli bilgiler vs)
-Sonrasında yeniden twrpye giriş yaparak wipe kısmından format datayı seçin ve yes yazarak onaylayın.
-Bu kısımdan sonra dahili hafıza sıfırlanacak.Bundan sonrasında telefonu twrp içindeki reboot kısmından yeniden Recoverye boot edin.
-Ardından yapmanız gereken telefonu bilgisayara bağlayıp mount kısmından internal storageyi seçerek flashlayacağınız dosyayı yeniden telefona aktarmak olacak.Flash sonrası normal şekilde yeniden başlattıktan sonra kalan dosyalarınızı da aktararak kullanıma devam edebilirsiniz :)
ve evet maalesef çözüm bu, teşekkürler.

Oyla:

Ahmet Özyürek

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
-Ardından dosyalarınızı yedek olması amacıyla bilgisayarınıza aktarın (fotoğraf önemli bilgiler vs)
-Sonrasında yeniden twrpye giriş yaparak wipe kısmından format datayı seçin ve yes yazarak onaylayın.
-Bu kısımdan sonra dahili hafıza sıfırlanacak.Bundan sonrasında telefonu twrp içindeki reboot kısmından yeniden Recoverye boot edin.
-Ardından yapmanız gereken telefonu bilgisayara bağlayıp mount kısmından internal storageyi seçerek flashlayacağınız dosyayı yeniden telefona aktarmak olacak.Flash sonrası normal şekilde yeniden başlattıktan sonra kalan dosyalarınızı da aktararak kullanıma devam edebilirsiniz :)
Hocam ben magisk kurmak istiyorum ama twrp wipe yaptıktan

Hocam ben wipe yaptım ama her giriş ekranında tekrar şifre istiyor ne yapmam lazim

Oyla:

Hakank4v4k

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan kavak
Cihazım
Redmi note 7
Konular
10
Bu sorun can sıkıyor android 9 kullanırken yoktu 10 kullanıyorum böyle olmaya başladı bağlantısı var mıdır başka kalıcı çözüm yolu yok mu Twrp değil cwm miydi alternatifi onu kullansak aynı sorunu yaşar mıyız. Sebebi nedir bunun

Oyla:

mrt3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
xiaomi
Konular
0
"TWRP'ye her giriş ekranında tekrar şifre istiyor"
Bende de durum aynı. Var mıdır bir çözüm bulabilen?

Oyla:

cnyt4r

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cuneyt
Cihazım
mi 10 ultra
Konular
0
rom güncellemesi geldi indirdim kurmak için TWRP girdim ancak şifre istiyor. Format datada hata alıyorum.telefonu yedekledim ne yapmalıyım?
Cihazım Mi10Ultra eu rom kurulu

Oyla:

Mohan41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi 10T
Meslek
Kalite Teknisyeni
Konular
26
format data yapyorum düzeliyor rom kuruyorum magisk yüklüyorum 1 restart atıyorum twrp giriyorum tekrar 0 mb gözüküyor

Oyla:
Üst Alt