Çözüldü TWRP Şifre Sorunu

yusufckr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf ÇAKIR
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global ROM
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Uzun süredir rootlu Redmi Note 7 kullanıyorum. Nedense az önce girdiğimde TWRP de şifre istedi ve cihaz şifresini denedim olmadı şifreyi kaldırdım denedim yine olmadı. Format data yapmakta istemiyorum :/

Bir forumda birisi bunu TWRP üzerinden OrangeFox 11.0 sürümüne geçerek çözdüğünü söylemiş. Sizce işe yarar mı?

Yararsa usb otg bağlayıp OrangeFox recovery yüklemesi yapsam başarılı olur muyum yani cihaz hardbrick olmaz değil mi?

not: LSposed kurmayı istiyorum o yüzden de herhangi bir aksilikte OrangeFox lazım olacak o yüzden böyle birşey merak ettim. Uzun oldu biraz kusura bakmayın 🙏🏻

Çözüm
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Dediğim gibi TWRP üzerinden OrangeFox 11.0 sürümünü flaşladım ve sorun çözüldü şifre istemiyor şimdi. TWRP den kat be kat iyi ayrıca, tavsiye ederim :)

(admin mümkünse konuyu sabitleyebilir yani diğer arkadaşlar içinde çözüm olması açısından)

halidyigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halid
Cihazım
Mı 10 lite 5G
Meslek
Ekip üyesi
Konular
17
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Uzun süredir rootlu Redmi Note 7 kullanıyorum. Nedense az önce girdiğimde TWRP de şifre istedi ve cihaz şifresini denedim olmadı şifreyi kaldırdım denedim yine olmadı. Format data yapmakta istemiyorum :/

Bir forumda birisi bunu TWRP üzerinden OrangeFox 11.0 sürümüne geçerek çözdüğünü söylemiş. Sizce işe yarar mı?

Yararsa usb otg bağlayıp OrangeFox recovery yüklemesi yapsam başarılı olur muyum yani cihaz hardbrick olmaz değil mi?

not: LSposed kurmayı istiyorum o yüzden de herhangi bir aksilikte OrangeFox lazım olacak o yüzden böyle birşey merak ettim. Uzun oldu biraz kusura bakmayın 🙏🏻
Cihazına uygun olanı yükle

Oyla:

yusufckr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf ÇAKIR
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilen birisi yokmu arkadaşlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaza uygun olan orangefox u yüklesem cihaza bir zararı olmaz değil mi? yani USB ile yükleme yapcam çünkü dahili hafızayı okumuyor twrp
Cihazına uygun olanı yükle

Oyla:

yusufckr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf ÇAKIR
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözdüm arkadaşlar. Dediğim gibi TWRP üzerinden OrangeFox 11.0 sürümünü flaşladım ve sorun çözüldü şifre istemiyor şimdi. TWRP den kat be kat iyi ayrıca, tavsiye ederim :)

(admin mümkünse konuyu sabitleyebilir yani diğer arkadaşlar içinde çözüm olması açısından)

Oyla: Çözüm

halidyigit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halid
Cihazım
Mı 10 lite 5G
Meslek
Ekip üyesi
Konular
17

Nasıl buldun orangefox 11.0 sürümünü ben denedim hata verdi?

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci