hocam kilit ekranının şifresini kaldırdıktan sonra twrp-ye girdikte şifre istemedi mi?Deniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet Oldu. Peki sifresizmi kullanicam telefonu
Yok istemedi. Sonra telefona 4 haneli şifre koydum. Yeniden başlattım twrp ye ekran şifresini girdiğimde sorun yoktu işlemleri yaptım . Telefonu tekrar açtım 6 haneli bir şifre koyup yeninden twrp ye girdim 6 haneli şifreyi kabul etmedihocam kilit ekranının şifresini kaldırdıktan sonra twrp-ye girdikte şifre istemedi mi?
Demekki 4 haneli şifre kullanmanız gerekiyor. 4 haneli pin ve parmak izi yaptınız mı bu iş tamamdır. Güle güle kullanınYok istemedi. Sonra telefona 4 haneli şifre koydum. Yeniden başlattım twrp ye ekran şifresini girdiğimde sorun yoktu işlemleri yaptım . Telefonu tekrar açtım 6 haneli bir şifre koyup yeninden twrp ye girdim 6 haneli şifreyi kabul etmedi.
ben ekran şifresini kapattım, twrp-ye geçtim şifre istedi yine de. Hangi twrp-yi kullanıyorsun?Yok istemedi. Sonra telefona 4 haneli şifre koydum. Yeniden başlattım twrp ye ekran şifresini girdiğimde sorun yoktu işlemleri yaptım . Telefonu tekrar açtım 6 haneli bir şifre koyup yeninden twrp ye girdim 6 haneli şifreyi kabul etmedi.