Soru TWRP (RWRP) Nasıl Kaldırılır?

ibrahim5plus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
88
Miui 10 Beta için bi güncelleme geldi 100mb. Bunu kurmak için Root'u kaldırdım fakat RWRP kendiliğinden silinmesi gerekirken silinmedi. Şimdi güncellemeyi kurmadım kurmaya korkuyorum yani :) . Nasıl kaldırırım? Önceki güncellemede aynı işlemi yaptım ve RWRP silinmişti. Sonrasında tekrar kurdum root ve rwrp.

ibrahim5plus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
88
Neden sıfırlansın ki.

Sadece
wipe cache(önbellek sil)
Wipe dalvik(sistem önbellek sil)

Bilgileriniz data(veri)
Alanında yer alıyor.

O bölümü silmeden yada yedek alabilirsiniz.

Twrp kullanımını biraz araştırın. Yetrli bilgi olmadan işe girişmek olumsuz sonuçlar doğurabilir.
Full paket dediğimiz OTA'daki 1.4 GB olan mı yoksa sitede 2.2 GB lik bir dosya var .tz uzantılı? hangisidir

Oyla:

ibrahim5plus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
88
Mi flash ile veri kaybı olmadan son sürüme güncelledim tekrar root ve twrp attım sorun yok

Oyla:

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
Mi flash ile veri kaybı olmadan son sürüme güncelledim tekrar root ve twrp attım sorun yok
Hocam cihaz miui 8 deyken mi flash la miui 9 a güncellemek sorun çıkarabiliyordu diye hatırlıyorum..
Ben mi 6 cihazımda 9.2.2.0 dan sonra gelen hiçbir güncellemeyi beğenmediğimden tekrar 9.2.2.0 a döndüm twrp ve rootla şuan kullanıyorum .. şimdi bu yeni güncelleme hoşuma gitti .. mi flashla miui 9 dan son sürüm miui 10 a geçmek sorun çıkarırmı ?
Yoksa önce ota üstünden gelen güncellemeyi kurup miui 10 a yükselttikten sonra mi flashla tekrar temiz kurulummu yapmalıyım ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ibrahim5plus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
88
Hocam cihaz miui 8 deyken mi flash la miui 9 a güncellemek sorun çıkarabiliyordu diye hatırlıyorum..
Ben mi 6 cihazımda 9.2.2.0 dan sonra gelen hiçbir güncellemeyi beğenmediğimden tekrar 9.2.2.0 a döndüm twrp ve rootla şuan kullanıyorum .. şimdi bu yeni güncelleme hoşuma gitti .. mi flashla miui 9 dan son sürüm miui 10 a geçmek sorun çıkarırmı ?
Yoksa önce ota üstünden gelen güncellemeyi kurup miui 10 a yükselttikten sonra mi flashla tekrar temiz kurulummu yapmalıyım ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hicbir fikrim yok sizi yanlis yonlendirmek istemem. Ama temiz kurulum hep en iyisi derler :D

Oyla:
Üst Alt