Soru Twrp Rom Yükleme Yardım

-_-GHOST-_-

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BosSCurT
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Arkadaşlar öncelikle merhaba 2 gün evvel aldığım 2. el yurtdışı imei atılmış telefona Twrp kurdum. Twrp den EliteRom Miui 14 romunu kurmaya çalıştım lakin yapamadım temiz kurulum için data/system wipe yaptım romu kurmaya çalıştığımda system i bağlayamadı tekrar manuel bende bağlayamadım pc aracılığı ile fastboot modundan romu kurdum...Bu konuda romu Twrp den kurma konusunda bilgilendirebilir misiniz? Nerde yanlış yapıyorum ??

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Arkadaşlar öncelikle merhaba 2 gün evvel aldığım 2. el yurtdışı imei atılmış telefona Twrp kurdum. Twrp den EliteRom Miui 14 romunu kurmaya çalıştım lakin yapamadım temiz kurulum için data/system wipe yaptım romu kurmaya çalıştığımda system i bağlayamadı tekrar manuel bende bağlayamadım pc aracılığı ile fastboot modundan romu kurdum...Bu konuda romu Twrp den kurma konusunda bilgilendirebilir misiniz? Nerde yanlış yapıyorum ??
Hocam yanlış yapmıyorsunuz...
Kullandığınız twrp sürümü sorunlu bende aynı sürümü kullanıyorum mount hatası veriyor ama twrp yi yeniden başlatıp sonra telefonu yeniden başlatın sorunsuz açılır yani kısaca hata yanlış ortada bir hata yok...

-_-GHOST-_-

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BosSCurT
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yanlış yapmıyorsunuz...
Kullandığınız twrp sürümü sorunlu bende aynı sürümü kullanıyorum mount hatası veriyor ama twrp yi yeniden başlatıp sonra telefonu yeniden başlatın sorunsuz açılır yani kısaca hata yanlış ortada bir hata yok...
Hocam tam anlayamadım, romu kurduktan sonra ilk önce reboot recovery yapıp daha sonra reboot system mi yapmak gerek yoksa wipe işleminden sonra mı reboot twrp yapmalıyım

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam tam anlayamadım, romu kurduktan sonra ilk önce reboot recovery yapıp daha sonra reboot system mi yapmak gerek yoksa wipe işleminden sonra mı reboot twrp yapmalıyım
Hocam romu sorunsuz kurulmuş olarak düşünün
Reboot recovery yaptığınız zaman no system hatası gidecek
Sizde factory reset yapabileceksiniz ondan sonrada cihazı reboot edin cihaz sorunsuz şekilde açılacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani o verdiği hata twrp deki bir hata yüzünden oluşuyor çok karmaşık durum 🤣

-_-GHOST-_-

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BosSCurT
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Hocam romu sorunsuz kurulmuş olarak düşünün
Reboot recovery yaptığınız zaman no system hatası gidecek
Sizde factory reset yapabileceksiniz ondan sonrada cihazı reboot edin cihaz sorunsuz şekilde açılacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani o verdiği hata twrp deki bir hata yüzünden oluşuyor çok karmaşık durum 🤣
Anladım hocam android 12 için çalışan orange fox sürümü de bulamadım böyle idare edeceğiz artık

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Anladım hocam android 12 için çalışan orange fox sürümü de bulamadım böyle idare edeceğiz artık
yav hocam mümkün olduğunca rom değiştirmeyin okadar diyorum yani 12.5 eu yükleyin geçin bence

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Android 12 ve 13 sürümlerinde sorunsuz kurulum için aşağıda paylaştığım TWRP sürümünü kullanın.

Sorunsuz kurulum için TWRP'den full wipe yapın.
Ardından reboot revovery yapın.
Tüm kurulumları yapın kurulumlar bittikten sonra TWRP ana ekranına gelip tekrar reboot revovery yapın.

TWRP bir kez daha açıldıktan sonra format data yes yapıp reboot system deyin sorunsuz çalışacaktır.

-_-GHOST-_-

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BosSCurT
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Android 12 ve 13 sürümlerinde sorunsuz kurulum için aşağıda paylaştığım TWRP sürümünü kullanın.

Sorunsuz kurulum için TWRP'den full wipe yapın.
Ardından reboot revovery yapın.
Tüm kurulumları yapın kurulumlar bittikten sonra TWRP ana ekranına gelip tekrar reboot revovery yapın.

TWRP bir kez daha açıldıktan sonra format data yes yapıp reboot system deyin sorunsuz çalışacaktır.

deneyeceğim teşekkürler

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
xiaomi.eu 12.0.12 için uyumlu sorunsuz twrp niz ya da orangefox unuz var mı elinizde ?

Üst Alt