Yardım Twrp recovery

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararli 10.3.12
Telefon Modeli
Resmi nota 7
Bootloader Kilidi
Açık
Forumda buluna tek tuşla twrp yükleme aracıyla daha önce yükleme yaptım resmi nota 7 eu romda idim farklı Roma geçerken telefon fasbota girdi çıkmadı twrp ye giremedim mecburen fasbot rom kurdum bu seferde twrp yazma hatası alıyorum yukleyemiyorum bütün diriverler yüklü USB hata ayıklama açık bootloder açık PC ye format attım yine aynı neyaptiysam olmuyor sorun ne olabilir çözemedim yardım bekliyorum saygilar

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Eu rom dah önce ondaydım zaten twrp yi kuramıyorum yazma hatası veriyor

Oyla:

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Evet kardeş eu ya geçmek istiyorum twrp yüzünden geçemiyorum bir türlü kuramadım hata veriyor daha önce kurmuştum eu custom

Oyla:

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Evet kardeş eu ya geçmek istiyorum twrp yüzünden geçemiyorum bir türlü kuramadım hata veriyor daha önce kurmuştum eu custom
Twrp sürümünüz uyumlu olmayabilir dilerseniz birde bunu deneyin hocam..

Oyla:

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Evet kardeş eu ya geçmek istiyorum twrp yüzünden geçemiyorum bir türlü kuramadım hata veriyor daha önce kurmuştum
Evet kardeş eu ya geçmek istiyorum twrp yüzünden geçemiyorum bir türlü kuramadım hata veriyor daha önce kurmuştum
Twrp sürümünüz uyumlu olmayabilir dilerseniz birde bunu deneyin hocam..

bende bunu deniyorum zaten ne yaptıysam olmadı cihaz acıkken deniyorum fasboota giriyor yani komut veriyor ama sonra yazma hatası cıkıyor olmuyor bir çözemedim gitti

Oyla:

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
bende bunu deniyorum zaten ne yaptıysam olmadı cihaz acıkken deniyorum fasboota giriyor yani komut veriyor ama sonra yazma hatası cıkıyor olmuyor bir çözemedim gitti
Şu an globaldeyseniz mi flash ile globale flashlayın sonradan temiz sıfırdan Twrp kurup deneyin hocam birde isterseniz..

Oyla:

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Evet mi flaşla zaten yeni rom kurdugum için twrp gitti sıkıntı neden daha önce yükledigim twrp yi şimdi yükleyemiyorum bunu için pc ye bile format attım win 8 win 10 hatta win 7 bile kurdum saatlerimi aldı kafam şişti birde başka pc de denicem herzaman yaptıgım şey şimdi olmuyor

Oyla:

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Evet mi flaşla zaten yeni rom kurdugum için twrp gitti sıkıntı neden daha önce yükledigim twrp yi şimdi yükleyemiyorum bunu için pc ye bile format attım win 8 win 10 hatta win 7 bile kurdum saatlerimi aldı kafam şişti birde başka pc de denicem herzaman yaptıgım şey şimdi olmuyor
Hocam bence XiaoMiTool V2 indirin forumun araçlar kısmından, twrp yi ordan kurmayı deneyin..

Oyla:
Üst Alt