Yardım Twrp recoveriy içeren rom

Gökkurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesih
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
3
Merhabe forum sakinleri.Telefonum android 10 rom yükleyince bugta kaldı. Fastboot edemiyorum ama mi asistandan recovery rom yükleyebiliyorum. Bu global recovery romları içinde twrp recovery kurulu olarak burada paylaşabilecek varmı? Belki twrp olunca rootla bir çaresine bakarım çünkü robotta yükleyemiyorum fastboot buglı olduğu için

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Merhabe forum sakinleri.Telefonum android 10 rom yükleyince bugta kaldı. Fastboot edemiyorum ama mi asistandan recovery rom yükleyebiliyorum. Bu global recovery romları içinde twrp recovery kurulu olarak burada paylaşabilecek varmı? Belki twrp olunca rootla bir çaresine bakarım çünkü robotta yükleyemiyorum fastboot buglı olduğu için
Mi Asistan ile rom yükleyince Fastboot düzelmiyor mu?

Gökkurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesih
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi Asistan ile rom yükleyince Fastboot düzelmiyor mu?
Düzelmiyor. Telefon modeli felan tanımlanmıştır yazım hası veriyor. Mi asistan bu için raport göndertiyor. Fast moda alıp ccihazı bağlayınca hiç görünmüyor zaten.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Düzelmiyor. Telefon modeli felan tanımlanmıştır yazım hası veriyor. Mi asistan bu için raport göndertiyor. Fast moda alıp ccihazı bağlayınca hiç görünmüyor zaten.
Telefon fastboot moda geçiyor ama bilgisayar mı görmüyor? Doğru mu anladım?
Eğer böyle ise driver sorunu var gibi.

Gökkurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesih
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
3
Telefon fastboot moda geçiyor ama bilgisayar mı görmüyor? Doğru mu anladım?
Eğer böyle ise driver sorunu var gibi.
Aynen öyle ama ben bunu 2 adet bilgisayarda denedim ve pek çok kez bu telefonu rootledım room değiştirdim. Zaten bu duruma gelmesine sebep Android 10 romda temiz kurulum yapmadan miui roma geçip sonrada orjinal twrpyi flashlamam oldu aklımca fastboot yapacaktım. O olaydan sonra twrpde atamadım tek yapabildiğim miui romlar yükleyebimek mi asistandan. İki pcden ve farklı kablolardan denedim.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Aynen öyle ama ben bunu 2 adet bilgisayarda denedim ve pek çok kez bu telefonu rootledım room değiştirdim. Zaten bu duruma gelmesine sebep Android 10 romda temiz kurulum yapmadan miui roma geçip sonrada orjinal twrpyi flashlamam oldu aklımca fastboot yapacaktım. O olaydan sonra twrpde atamadım tek yapabildiğim miui romlar yükleyebimek mi asistandan. İki pcden ve farklı kablolardan denedim.
orijinal twrp dediğiniz stock recovery sanırım.
Fastboot modunda bilgisayara bağlayınca aygıt yöneticisinde ne olarak görünüyor? Bilgisayara bağlayınca ses çıkıyor mu?

Gökkurt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesih
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
3
orijinal twrp dediğiniz stock recovery sanırım.
Fastboot modunda bilgisayara bağlayınca aygıt yöneticisinde ne olarak görünüyor? Bilgisayara bağlayınca ses çıkıyor mu?
Evet stock twrp. Fastboot ta bağlayınca ses çıkıyor. Ama cihaz unknow. Yani mi asistan modelini saptayamıyor. Rom yüklemek istediğimde fastboot da saniya sayıyor ama işlem yapmıyor. Fastboot yazarken programın oluşturduğu txt dosyasını okudum yazarken hata oluştu yazıyordu.

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
21
Evet stock twrp. Fastboot ta bağlayınca ses çıkıyor. Ama cihaz unknow. Yani mi asistan modelini saptayamıyor. Rom yüklemek istediğimde fastboot da saniya sayıyor ama işlem yapmıyor. Fastboot yazarken programın oluşturduğu txt dosyasını okudum yazarken hata oluştu yazıyordu.
Sürücü imza doğrulamayı devre dışı bırakıp sürücüleri tekrar yükleyin öyle deneyin.
Tercihen Windows 7 bilgisayarda deneyin.
USB 2 üzerinde deneyin.

Üst Alt