Yardım Twrp orangefox hata

• Konbuyu başlatan Üye silindi 191143
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 12
  • Görüntüleme 3K
Ü

Üye silindi 191143

Guest
Merhaba arkadaşlar telefona Android 11 Çin yazılımı yükleyecektim hem twrp de hem orangefox ta telefon dosyalarını şifreli olarak görüyor işlem yapamıyorum telefon hafızasında twrp, orangefox ta bide normal ayarlardan formayla a işlemi yapılmıyor. Şuan telefonda hem Android 10 hem 11 aynı anda çalışıyor sanırım bunu nasıl çözerim?

Drkirpi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
5
Merhaba arkadaşlar telefona Android 11 Çin yazılımı yükleyecektim hem twrp de hem orangefox ta telefon dosyalarını şifreli olarak görüyor işlem yapamıyorum telefon hafızasında twrp, orangefox ta bide normal ayarlardan formayla a işlemi yapılmıyor. Şuan telefonda hem Android 10 hem 11 aynı anda çalışıyor sanırım bunu nasıl çözerim?
Ben sorunun çözümünü bilmiyorum ama sıfırlama işlemi hakkında bilgi vermek istiyorum.Hocam recovery modunda cihazı sifirladigi için cihaz recovery olarak orangefoxu görüyor.Ondan dolayı sifirlayamiyor

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Hocam telefonunuzda şifre var ise, twrpte şifrenizi girmenizi isteyecek ya da desen onları girdikten sonra dosyaları şifreli görmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wipe bölümünden format data (yes) reboot recovery yapın düzelecektir hocam.

Ya da hocam işletim sistemi dışında her şeyi silin, sonra rom sd kartta görünüyorsa geri gelerek işletim sistemini de silip sd karttaki romu flaşlayın

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Twrp yada Orange fox recovery den Format data yapın peşinden wipe data yapın yani normal format öyle deneyin yine olmazsa Otg ile Flash bellek üzerinden romu yükleyin

Ü

Üye silindi 191143

Guest

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Ü

Üye silindi 191143

Guest
Hocam telefonunuzda şifre var ise, twrpte şifrenizi girmenizi isteyecek ya da desen onları girdikten sonra dosyaları şifreli görmez

wipe bölümünden format data (yes) reboot recovery yapın düzelecektir hocam.

Ya da hocam işletim sistemi dışında her şeyi silin, sonra rom sd kartta görünüyorsa geri gelerek işletim sistemini de silip sd karttaki romu flaşlayın
Sd kartı görüyor orangefox sifirlama yapmadan 2.romu kurdum açıldı ama telefonda 2 yaZılım yüklüydü sorun çıkarıyordu yani sıfırlama yapmam lazım dediğin yöntemi denedim olmadı orangefox a her girdiğimde şifre istemiyor ayarlardan şifre giriyorum kabul ediyor yeniden başlayıncaaynı hatayı veriyor şifre kayboluyor

Fastboot modda da mı açılmıyor pc den stock romu kurarsınız
Şuan onu yukleyemiyorum pc olmadan devam edecem

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Sd kartı görüyor orangefox sifirlama yapmadan 2.romu kurdum açıldı ama telefonda 2 yaZılım yüklüydü sorun çıkarıyordu yani sıfırlama yapmam lazım dediğin yöntemi denedim olmadı orangefox a her girdiğimde şifre istemiyor ayarlardan şifre giriyorum kabul ediyor yeniden başlayıncaaynı hatayı veriyor şifre kayboluyor
Orangefox sürümünü değiştirin öyle deneyin çoğu zaman işe yarar ama

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri