Rehber TWRP olmadan Magisk ile root atma nasıl yapılır? 2024 - Tüm Xiaomi Cihazlar

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22
Merhaba, işlemi yaptım ama redmi yazısında kaldı. recovery modda açıp önbellek ve dalvik temizledim. değişen olmadı. yardımcı olabilir misiniz?
Cihaz loopa düşmüş sanırım. Cihazınız da kullandığınız rom'un boot dosyasını tekrar flaş edin. Eğer olmazsa recovery den yedek alıp temiz rom kurun.

70522345

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
deniz
Cihazım
Mİ 10
Konular
10
Hiç hata almıyorum dedikleriniz aynısı yaptım ama root olmuyor. Cihazım poco x6 pro

PoeticaArts

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmetcan
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Konular
10
Görseldeki gibi bir hata almaktayım hocam...

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    19,5 KB · Görüntüleme: 15

gkhnn03

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Bilişim
Konular
2
hyper os için de geçerli mi acaba şuan miui 14 kullanıyorum ona göre geçiş yapacağım telefonum xiaomi 11t

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
22

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
2
İşlemleri doğru yapıp root olmayan cihazlar android 13+ kullanıyordur. Onlarda boot.img dosyasını değil init_boot.img dosyasını patchleyip flashlayacaksiniz. Flashlarken dikkat edin yine init_boot dosyasını degistireceginiz için fastboot flash init_boot olarak kullanacaksınız.
Bknz;

swoxin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
0
Ben android 14 versiyonu kullandığım için init_boot dosyasını patchleyip flashladım ama telefon açılıp kapanıyor sürekli ne yapmam lazım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben android 14 versiyonu kullandığım için init_boot dosyasını patchleyip flashladım ama telefon açılıp kapanıyor sürekli ne yapmam lazım?
sanırım init_boot dosyasından kaynaklı orjinal dosyayı flashlayıncada gene aynı sorun oluyor

İşlemleri doğru yapıp root olmayan cihazlar android 13+ kullanıyordur. Onlarda boot.img dosyasını değil init_boot.img dosyasını patchleyip flashlayacaksiniz. Flashlarken dikkat edin yine init_boot dosyasını degistireceginiz için fastboot flash init_boot olarak kullanacaksınız.
Bknz;
reis bi bakabilirmisin

Son düzenleme:

swoxin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
0

sanırım init_boot dosyasından kaynaklı orjinal dosyayı flashlayıncada gene aynı sorun oluyor

reis bi bakabilirmisinim
Kusura bakmayın biraz fazla mesaj yazdım konuya ama sorunu çözdüm patchlı boot dosyasını orjinaliyle değiştirdim sorun çözüldü 2 patchlı dosya olduğundan kaynaklıymış benim gibi sorun yasayan olursa burdan çözebilirler :)

Hengen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hengen
Cihazım
Mi 14T Pro
Konular
2

reis bi bakabilirmisin
Hocam init_bootu u boot a flashlama ihtimalinin nedir? Cmd gecmisi varsa ss atabilir misin. Ayrıca orjinal boot ve init_boot u indir boot u ayrı init_bootu ayrı flashla.

Kusura bakmayın biraz fazla mesaj yazdım konuya ama sorunu çözdüm patchlı boot dosyasını orjinaliyle değiştirdim sorun çözüldü 2 patchlı dosya olduğundan kaynaklıymış benim gibi sorun yasayan olursa burdan çözebilirler :)
Çözmüşsunuz tamam, görmedim.

Üst Alt