- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi 9 pro
- Konular
- 68
forum.miuiturkiye.net
Hocam şimdi pocco X3 cihazım bunun için gerekli dosyaları yukarı yazmişsinizda nerede bulucam onları sabahtandir beceremedim bl kilidin şuan açıköncelikle bl açik olmali, adb and fastboot programini pcye kurun, kurulumun yapildigi klasore twrp dosyasini atin twrp dosyasinin adini duzenleyin " twrp " yapin. ardindan cihazi usb hata ayiklama acik sekilde kablo ile pcye baglayin, cihazi fastboot moda alin ve verdigim komutlari adb programininda cmd ekranina yazin.
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot boot twrp.img
ve twrp acilacak magisk yükleyerek kalici hale getirebilirsin.
forum.miuiturkiye.net
onlar cmdye yazacağın komutlarHocam şimdi pocco X3 cihazım bunun için gerekli dosyaları yukarı yazmişsinizda nerede bulucam onları sabahtandir beceremedim bl kilidin şuan açık
Hocam çok sagolun çok yardımcı oldunuz elleriniz dert görmesin .öncelikle bl açik olmali, adb and fastboot programini pcye kurun, kurulumun yapildigi klasore twrp dosyasini atin twrp dosyasinin adini duzenleyin " twrp " yapin. ardindan cihazi usb hata ayiklama acik sekilde kablo ile pcye baglayin, cihazi fastboot moda alin ve verdigim komutlari adb programininda cmd ekranina yazin.
fastboot flash recovery twrp.img
fastboot boot twrp.img
ve twrp acilacak magisk yükleyerek kalici hale getirebilirsin.
rica ederim mehmet hocam güle güle kullanın cihazı.Hocam çok sagolun çok yardımcı oldunuz elleriniz dert görmesin .![]()
Sağolun hocamrica ederim mehmet hocam güle güle kullanın cihazı.