Yardım TWRP Modunda Telefona PC'den Dosya Atamıyorum

lillagol37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
14T Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stock ROM
Telefon Modeli
Redmi Note8
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonum Redmi Note 8 Arrow OS 13.1 Vanilla ROM yüklemek istiyorum onun için TWRP kurdum içine rom dosyasını atacaktım ama atamıyorum hata veriyor PC telefonu görüyor sıkıntısız ama dosyayı atarken veya herhangi bir şeyi direk hata veriyor ne yapmam lazım? BL açık Android 11 Stock ROM var içinde.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Yüklemeyi işkence çeke çeke becerdim hocam format data vs yaptıktan sonra telefona romu PC'den atamıyordum. kendi içinden kurunca romu çok kötü bir şekilde kasıyordu ROM şimdi format data vs hepsini yapıp sideload ile kuruyor bakalım ne olacak.
Bir daha kasarsa yanlış romumu kurdum ettim bilmiyorum evet dedigin gibi erişebilirlik ayarını açtım bir de yanlışlıkla.
Redmi note 8 için arrow os modelini atarmısın bir de onu denerim kasarsa bir daha.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magisk yüklemek şart mı bir de magisk yüklemedim diye mi kasıyor acaba bu ArrowOS?
magiskle sistemin pek alakası yok magisk sadece bir yetki rootla işin yoksa ve bilginde yoksa olmaması çok daha iyi birşey arrow os yerine crdroid önerirdim veya evolation x rom ikisi de iyidir
buyur linki uyumlu gapps linkte bırakıyorum

Oyla:

lillagol37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
14T Pro
Konular
3
hocam valla ne oldu bende anlamadım da büyük ihtimalle telefondan erişebilirlik ayarlarını açmışsın gibi geldi bu sistemin illa arrow os yüklemeyle alakalı birşey değil sen rom dosyasını telefonun hafızasına atıp twrp den install bölümünden yükleyecektin ama dosyayı atamıyordun bende ona alternatif olarak böyle yükleyebilirsin dedim install den yükleme veya sideload dan yükleme arasında bir fark yok aslında ikiside aynı şey öyle olmuyorsa böyle dene özeti bu telefonun twrp sürümü nedir ? 3.7.1 mi
Son sorum var size 14T pro almıştım yurt dışı Rusya rom öneriliyor bilirsiniz bu note 8i yem ettim kısmen telefonun hem rom işini ögrenmek içindi hemde başka rom da vs kascak mı merak ettiğimden yaptım.
14T pro için nasıl rom atabilirim? direnç kayıtlı imeisi vs zarar görür mü? rom atarsam burhan0660

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Son sorum var size 14T pro almıştım yurt dışı Rusya rom öneriliyor bilirsiniz bu note 8i yem ettim kısmen telefonun hem rom işini ögrenmek içindi hemde başka rom da vs kascak mı merak ettiğimden yaptım.
14T pro için nasıl rom atabilirim? direnç kayıtlı imeisi vs zarar görür mü? rom atarsam burhan0660
14t pro mtk işlemcili bir cihaz bu rom vs işleri biraz daha sıkıntılı brick olma ihtimali yüksek yanlış yaptığınızda cihaz sıkıntıya giriyor ve başınızı agrıtabilir ben mtk işlemci kullanan telefonlara mesafeliyim direnç kayıtlıysa imei olayına birşey olmaz diyemem ama yerinizde olsam illa cihazı kurcalayacagım diyorsanız telefona eng rom kurardım mühendislik romu cihazdaki tüm bölümlerin yedeğini alırdım "system metadata userdata" bölümler harici yedek olması iyidir cihazın hafızasında bölümler dediğimiz yerler var aynı pc deki c: d: diski gibi tabi bu bölümlerden 3-5 değil 15-20 tane var hatta daha fazla bu bölümlerde cihaza fabrikada yüklenen cihaza özgü sertifika imei vsvs bilgileri bulunuyor bir sıkıntı oldugunda bölümü geri yüklüyorsunuz herşey sorunsuz çalışmaya devam ediyor bu gecelik benden bu kadar hocam

Oyla:

lillagol37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
14T Pro
Konular
3
14t pro mtk işlemcili bir cihaz bu rom vs işleri biraz daha sıkıntılı brick olma ihtimali yüksek yanlış yaptığınızda cihaz sıkıntıya giriyor ve başınızı agrıtabilir ben mtk işlemci kullanan telefonlara mesafeliyim direnç kayıtlıysa imei olayına birşey olmaz diyemem ama yerinizde olsam illa cihazı kurcalayacagım diyorsanız telefona eng rom kurardım mühendislik romu cihazdaki tüm bölümlerin yedeğini alırdım "system metadata userdata" bölümler harici yedek olması iyidir cihazın hafızasında bölümler dediğimiz yerler var aynı pc deki c: d: diski gibi tabi bu bölümlerden 3-5 değil 15-20 tane var hatta daha fazla bu bölümlerde cihaza fabrikada yüklenen cihaza özgü sertifika imei vsvs bilgileri bulunuyor bir sıkıntı oldugunda bölümü geri yüklüyorsunuz herşey sorunsuz çalışmaya devam ediyor bu gecelik benden bu kadar hocam
Yedekleri nasıl alabilirim peki bir sıkıntı oldugunda aynı şekil de geri yükleyebilirim yani yedek oldukdan sonra sıkıntı olsa bile hocam?
ve ben boot loader note 8 kuruluydu şuan rom attım ya bu 14T proya xiamoi hesabı bağlayıp direk atabilirmiyi gene yoksa 1 hafta daha mı beklemem lazım note 8e bağlı olan xiamoi hesabım 14t proyada bağlayacağım? burhan0660

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Yedekleri nasıl alabilirim peki bir sıkıntı oldugunda aynı şekil de geri yükleyebilirim yani yedek oldukdan sonra sıkıntı olsa bile hocam?
ve ben boot loader note 8 kuruluydu şuan rom attım ya bu 14T proya xiamoi hesabı bağlayıp direk atabilirmiyi gene yoksa 1 hafta daha mı beklemem lazım note 8e bağlı olan xiamoi hesabım 14t proyada bağlayacağım? burhan0660
cihazın rootlu olması lazım veya eng rom zaten o şekilde rootlu yüklenir

Oyla:
Üst Alt