Yardım TWRP Modunda Telefona PC'den Dosya Atamıyorum

lillagol37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
14T Pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stock ROM
Telefon Modeli
Redmi Note8
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonum Redmi Note 8 Arrow OS 13.1 Vanilla ROM yüklemek istiyorum onun için TWRP kurdum içine rom dosyasını atacaktım ama atamıyorum hata veriyor PC telefonu görüyor sıkıntısız ama dosyayı atarken veya herhangi bir şeyi direk hata veriyor ne yapmam lazım? BL açık Android 11 Stock ROM var içinde.

Marcolomboss

Angerfist 👊
Yönetici
Destek Ekibi
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
RedmiNote11Pro
Meslek
Motosiklet Ustası
Konular
19
İçinde stock ROM varsa illa TWRP'de atmanıza gerek yokki. Cihazı açın, USB bağlantısını yapın. Dosyayı attıktan sonra ArrowOS yükleyebilirsiniz. Format atarken ROM dosyasını silme ihtimaline karşı elinizde SD kart varsa daha güzel olur.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Telefonum Redmi Note 8 Arrow OS 13.1 Vanilla ROM yüklemek istiyorum onun için TWRP kurdum içine rom dosyasını atacaktım ama atamıyorum hata veriyor PC telefonu görüyor sıkıntısız ama dosyayı atarken veya herhangi bir şeyi direk hata veriyor ne yapmam lazım? BL açık Android 11 Stock ROM var içinde.
wipe menüsünden format data yes yapın reboot recovery sonra dosyayı telefon hafızasına göndermeyin deneyin

Oyla:

lillagol37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
14T Pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İçinde stock ROM varsa illa TWRP'de atmanıza gerek yokki. Cihazı açın, USB bağlantısını yapın. Dosyayı attıktan sonra ArrowOS yükleyebilirsiniz. Format atarken ROM dosyasını silme ihtimaline karşı elinizde SD kart varsa daha güzel olur.
Geçti artık işletim sistemim VS silindi. dosyayı atabiliyorum bu sefer telefonun içine internal storage ama bu sefer de TWRP içinden atılan dosyayı bulamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wipe menüsünden format data yes yapın reboot recovery sonra dosyayı telefon hafızasına göndermeyin deneyin
Yaptım evet o şekil de düzelmedi yedekleme yapınca dosya gönderebildim ama bu seferde TWRS içinden attığmı rom zipi görünmüyor bir türlü? burhan0660 Marcolomboss

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Geçti artık işletim sistemim VS silindi. dosyayı atabiliyorum bu sefer telefonun içine internal storage ama bu sefer de TWRP içinden atılan dosyayı bulamıyorum.

Yaptım evet o şekil de düzelmedi yedekleme yapınca dosya gönderebildim ama bu seferde TWRS içinden attığmı rom zipi görünmüyor bir türlü? burhan0660 Marcolomboss
zipli dosyayı telefona yükleyecekseniz hafızaya atmadan da yükleyebilirsiniz advanced kısmından sideload seçenegine girin çubugu kaydırın ve pcden adb klasörüne yükleyeceginiz zipi atın cmd ekranına adb sideload xxxx.zip olarak belirtin dosyayı yükleyecektir rom root vs

Oyla:

lillagol37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
14T Pro
Konular
3
zipli dosyayı telefona yükleyecekseniz hafızaya atmadan da yükleyebilirsiniz advanced kısmından sideload seçenegine girin çubugu kaydırın ve pcden adb klasörüne yükleyeceginiz zipi atın cmd ekranına adb sideload xxxx.zip olarak belirtin dosyayı yükleyecektir rom root vs
bu hatayı alıyorum hocam

Ekli dosyalar

• arrow 13.1.PNG
    arrow 13.1.PNG
    17,2 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
bu hatayı alıyorum hocam
cihaz sideload modunda değil herhalde sideload a girince alttaki cubugu kaydırın ve bekleyin
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
dk 11 e kadar ileri alın ondan sonrasını izleyin

Oyla:

lillagol37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
14T Pro
Konular
3
cihaz sideload modunda değil herhalde sideload a girince alttaki cubugu kaydırın ve bekleyin
Sideload açmayıda denemiştim en üst de failed yazıyor her defasında. 5 6dk yükledikden sonra.

Ve Bu Magisk Arrow OS 13.1 işletim sistemi için şart mı yüklemek? bir şekil de yükledim bu romu ama telefon da ingilizce konuşan bir kadın var sürekli ve bir yere tıklamak için 10 kere tıklamam gerekiyor bu neden oldu Magisk olmadıgı için mi?

Son düzenleme:
Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Sideload açmayıda denemiştim en üst de failed yazıyor her defasında. 5 6dk yükledikden sonra.

Ve Bu Magisk Arrow OS 13.1 işletim sistemi için şart mı yüklemek? bir şekil de yükledim bu romu ama telefon da ingilizce konuşan bir kadın var sürekli ve bir yere tıklamak için 10 kere tıklamam gerekiyor bu neden oldu Magisk olmadıgı için mi?
hocam valla ne oldu bende anlamadım da büyük ihtimalle telefondan erişebilirlik ayarlarını açmışsın gibi geldi bu sistemin illa arrow os yüklemeyle alakalı birşey değil sen rom dosyasını telefonun hafızasına atıp twrp den install bölümünden yükleyecektin ama dosyayı atamıyordun bende ona alternatif olarak böyle yükleyebilirsin dedim install den yükleme veya sideload dan yükleme arasında bir fark yok aslında ikiside aynı şey öyle olmuyorsa böyle dene özeti bu telefonun twrp sürümü nedir ? 3.7.1 mi

Oyla:

lillagol37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
14T Pro
Konular
3
hocam valla ne oldu bende anlamadım da büyük ihtimalle telefondan erişebilirlik ayarlarını açmışsın gibi geldi bu sistemin illa arrow os yüklemeyle alakalı birşey değil sen rom dosyasını telefonun hafızasına atıp twrp den install bölümünden yükleyecektin ama dosyayı atamıyordun bende ona alternatif olarak böyle yükleyebilirsin dedim install den yükleme veya sideload dan yükleme arasında bir fark yok aslında ikiside aynı şey öyle olmuyorsa böyle dene özeti bu telefonun twrp sürümü nedir ? 3.7.1 mi
Yüklemeyi işkence çeke çeke becerdim hocam format data vs yaptıktan sonra telefona romu PC'den atamıyordum. kendi içinden kurunca romu çok kötü bir şekilde kasıyordu ROM şimdi format data vs hepsini yapıp sideload ile kuruyor bakalım ne olacak.
Bir daha kasarsa yanlış romumu kurdum ettim bilmiyorum evet dedigin gibi erişebilirlik ayarını açtım bir de yanlışlıkla.
Redmi note 8 için arrow os modelini atarmısın bir de onu denerim kasarsa bir daha.

Magisk yüklemek şart mı bir de magisk yüklemedim diye mi kasıyor acaba bu ArrowOS?

Çok şükür düzeldi hocam ya ben side load modunda hata yapıyormuşum ben o başlattıktan sonra bitecek öyle yazacaz komutu CMD sanıyordum...
Bitmeden o ekran kapanmadan komutu girmem gerekiyormuş :D
Diğer türlü format data vs tam yapamadan kurdugumda köpk gibi kasıyordu cihaz şimdi kuruyorum ilk kurulum da olan saçma şeyler yok açıldıkdan sonra da bir şey olacağını sanmıyorum şahsen bu sfer oldu :))
Çok teşekkür ederim o son attığın video yaptığım hatayı gözümün önüne serdi dünden beri kafayı yemiştim önceki romdan belki saçmalıyordu note 8 telefonum hiç bir sıkıntısı yoktu çünkü bunun Xiamoi bilerek yavaşlatıyor telefonu yıllar geçtikte yazılımını bence.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt