Yardım TWRP, Mi Flash, XiaoMiTool Hakkında Yardım ?

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hindistan Kararlı 11.0.4
Telefon Modeli
Redmi Not 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar konu başlığında da yazdığım gibi bu başlıklar hakkında youtube olsun forum olsun tek tek hepsine baktım fakat kafama takılan sorular var. Mi Flash ilede TWRP ilede rom atılıyor fakat nedense herkes TWRP ile atmayı tercih etmiş arasında fark varmıdır ? Ben BL kilidini açmadan atmak istedim 1 2 aylık cihazdı garantili. XiaomiTool diye bir program ile Hindistan Kararlı Rom attım telefonuma. Bir arkadaş o program eski romun üzerine kuruyor temiz kurulum yapmıyor dedi aklıma takıldı onuda sormak isterim size. Bu programda böyle bir durum varmı ? Programı kullanarak Hindistan Beta sürümüne geçiş yapabilirmiyim BL açmadan ? Geçersem tekrar Globale dönebilirmiyim ayriyeten ?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaşlar konu başlığında da yazdığım gibi bu başlıklar hakkında youtube olsun forum olsun tek tek hepsine baktım fakat kafama takılan sorular var. Mi Flash ilede TWRP ilede rom atılıyor fakat nedense herkes TWRP ile atmayı tercih etmiş arasında fark varmıdır ? Ben BL kilidini açmadan atmak istedim 1 2 aylık cihazdı garantili. XiaomiTool diye bir program ile Hindistan Kararlı Rom attım telefonuma. Bir arkadaş o program eski romun üzerine kuruyor temiz kurulum yapmıyor dedi aklıma takıldı onuda sormak isterim size. Bu programda böyle bir durum varmı ? Programı kullanarak Hindistan Beta sürümüne geçiş yapabilirmiyim BL açmadan ? Geçersem tekrar Globale dönebilirmiyim ayriyeten ?
Hocam çoğu kişi custom rom kuruyor. Custom rom'lar sadece twrp ile kuruluyor. Bu yüzden herkes onu tercih ediyor.
Temiz kurulum olur Xiaomi tool
Hindistan beta yoktur hocam

Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çoğu kişi custom rom kuruyor. Custom rom'lar sadece twrp ile kuruluyor. Bu yüzden herkes onu tercih ediyor.
Temiz kurulum olur Xiaomi tool
Hindistan beta yoktur hocam
Yanıtınız için teşekkürler. Peki XiaomiTool aracılığı ile BL açmadan geçebileceğim tavsiye Rom'unuz varmı ?

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Oyla:

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlginç ben geçememiştim

Sorun yok temiz kurulum olur
Valla hayatımda ilk kez böyle bir işlem yaptım. Yapmadan önce korkuyordum telefonu yalan ederim diye daha 1 2 aylık 0 cihaz. Sonra korkunun ecele faydası yok mantığıyla ne olacaksa olsun dedim başarılı oldum :D

Oyla:

Mr.cakmak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Cakmak
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
5
Valla hayatımda ilk kez böyle bir işlem yaptım. Yapmadan önce korkuyordum telefonu yalan ederim diye daha 1 2 aylık 0 cihaz. Sonra korkunun ecele faydası yok mantığıyla ne olacaksa olsun dedim başarılı oldum :D
Başarılarının devamını dilerim hocam :)

Oyla:
Üst Alt