Yardım TWRP menüsünde klasör isimlerinin karışık olması

fdohaeris

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 6
Konular
2
merhaba arkadaşlar mi 6 cihazım var root yapmak için uğraştım unlock yaptım dosyaları indirdim powershell de kodları yazdım daha sonra twrp menüsü açıldı install tıkladım supersu yüklemek için fakat menü karman çorman hiçbirşey belli olmuyor yazılar farklı (md5 gibi) biyerde yanlış yaptığımı düşündüm sebebi ne olabilir ?

telefon normal açıyorum root bulunamadı hatası alıyorum manuel yükleyince.

kodları yazınca hata almadım.

yardımlarınızı bekliyorum.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Oyla:

Kikass

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
11
merhaba arkadaşlar mi 6 cihazım var root yapmak için uğraştım unlock yaptım dosyaları indirdim powershell de kodları yazdım daha sonra twrp menüsü açıldı install tıkladım supersu yüklemek için fakat menü karman çorman hiçbirşey belli olmuyor yazılar farklı (md5 gibi) biyerde yanlış yaptığımı düşündüm sebebi ne olabilir ?

telefon normal açıyorum root bulunamadı hatası alıyorum manuel yükleyince.

kodları yazınca hata almadım.

yardımlarınızı bekliyorum.
Ayni sorun bendede olmuştu .Twrp ekranı geldiğinde şifre kısmıni doldurmadan yani soldaki tuşa basıp girince klasör isimleri karman çorman idi . Yeniden başlatıp yine ayni ekran gelince telefonuma koymuş olduğum şifreyi girip denedigimde sorunu çözmüştüm .

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
43
şifre girmeden twrp yi açarsanız dosyalar güvenlik gereği şifreli olarak karmaşık görünür. ya twrp açılırken sorduğunda pin kodunuzu girin yada telefonu normal açıp bütün kilit parola vs.. kaldırıp sonra twrp ye girin.

Oyla:

yunusyildizz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus YILDIZ
Cihazım
Mi9SE
Meslek
Elk. Haberleşme
Konular
0
şifre girmeden twrp yi açarsanız dosyalar güvenlik gereği şifreli olarak karmaşık görünür. ya twrp açılırken sorduğunda pin kodunuzu girin yada telefonu normal açıp bütün kilit parola vs.. kaldırıp sonra twrp ye girin.
Hiçbirşekilde twrp başlangıçta şifre sormuyordu.Ve haliyle dosya isimleri saçmasapan görünüyor ve rom yüklenemiyordu.
Twrp'nin yeniden yüklenmesi ile başlangıçta twrp telefonun şifresini soruyor, şifreyi girince bu saçma durum ortadan kalkıyor.
Bu şekilde bu sorunu aşabildim.

Oyla:
Üst Alt