- Adım
- cengo
- Cihazım
- a2lite
- Konular
- 2
TWRP Kurdum fakat yükle bölümünden dosyaları bulamıyorum ne yapmalıyım.
TWRP Kurdum fakat yükle bölümünden dosyaları bulamıyorum ne yapmalıyım.
Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz. Data şifrelenmiş olabilir.TWRP Kurdum fakat yükle bölümünden dosyaları bulamıyorum ne yapmalıyım.
Hata bölümünde :Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz. Data şifrelenmiş olabilir.
Wipe bölümüne gelip format data seçin ve gelen ekrana Yes yazıp onaylayın. Tüm verileriniz silinecek Sonra Twrp yi yeniden başlatın. Romu dahili hafızaya atın ve normal yükleme işlemini gerçekleştirinHata bölümünde :
Eectypt took too long, killing process
verilerin şifresi çözülemedi.
veri biçimlendirmesi yapmanız gerekiyor filen diyor
Ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz. Data şifrelenmiş olabilir.
2. Resimde biraz aşağı da SD card yazar. Ona girin dahili hafıza görünürResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
dediğinizi hemen yapıyorum hocamWipe bölümüne gelip format data seçin ve gelen ekrana Yes yazıp onaylayın. Tüm verileriniz silinecek Sonra Twrp yi yeniden başlatın. Romu dahili hafızaya atın ve normal yükleme işlemini gerçekleştirin
Önce bu dediğimi deneyin2. Resimde biraz aşağı da SD card yazar. Ona girin dahili hafıza görünür
yok hocam gözükmedi2. Resimde biraz aşağı da SD card yazar. Ona girin dahili hafıza görünür
Wipe bölümüne gelip format data seçin ve gelen ekrana Yes yazıp onaylayın. Tüm verileriniz silinecek Sonra Twrp yi yeniden başlatın. Romu dahili hafızaya atın ve normal yükleme işlemini gerçekleştirin
hocam yakşalık 10 dk oldu hala öle dönüyor açılacakmı telefon ?Önce bu dediğimi deneyin