Yardım TWRP kurdum cihaz açılmıyor

omer0760

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
mi9t
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.4
Telefon Modeli
poco f2 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Dostlar twrp kurunca cihazın sıfırlandığı benim aklımdan gitmiş, ya da ben tam bilmiyorum twrp yi kurdum, reboot systeme basıyorum, poco yazıyor twrp ye atıyor. Sisteme gitme şansım var mı yoksa sıfırlanmış mı cihaz ?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Twrp kurulumu yaparken cihaz sıfırlanmaz ancak twrp menüsünden wipe yaptıysanız o zaman ayrı.. Yaptınız mı?

Oyla:

omer0760

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
mi9t
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp kurulumu yaparken cihaz sıfırlanmaz ancak twrp menüsünden wipe yaptıysanız o zaman ayrı.. Yaptınız mı?
hocam yapmadım, pc ye bağlıyorum usbden bir şey görünmüyor, twrpde instala basıoyrum bomboş, hani gittiyse sorun yok tamam tekrar rom kurarım ama, cihazda birkaç veri vardı onları kurtarmanın peşindeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıfırdan custom rom kurabilirsiniz yada fastboot modda rom atabilirsiniz mi flash ile flash all yada clean all seçmeyi unutmayın Rehber - Mi Flash Tool ile Fastboot Rom Kurulumu
hocam direkt rom kursam şimdi, uygulamalar fotolar vs. gelir mi yoksa gitmiş midir her şey ?

Oyla:

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
hocam yapmadım, pc ye bağlıyorum usbden bir şey görünmüyor, twrpde instala basıoyrum bomboş, hani gittiyse sorun yok tamam tekrar rom kurarım ama, cihazda birkaç veri vardı onları kurtarmanın peşindeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam direkt rom kursam şimdi, uygulamalar fotolar vs. gelir mi yoksa gitmiş midir her şey ?
Bana orada gözüküyorsa kurtarılır ama yok sa biraz zor

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
132
Anladım hocam, bence sadece dahili hafızayı görmüyor twrp, siz biraz bekleyin bilen arkadaşlar yönlendirsin ki, daha da beter bir durum çıkmasın ortaya.. Sakin.

Oyla:

omer0760

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
mi9t
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam, bence sadece dahili hafızayı görmüyor twrp, siz biraz bekleyin bilen arkadaşlar yönlendirsin ki, daha da beter bir durum çıkmasın ortaya.. Sakin.
farklı bir twrp deniycem şimdi

Oyla:

salim21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Russo
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
20
Dostlar twrp kurunca cihazın sıfırlandığı benim aklımdan gitmiş, ya da ben tam bilmiyorum twrp yi kurdum, reboot systeme basıyorum, poco yazıyor twrp ye atıyor. Sisteme gitme şansım var mı yoksa sıfırlanmış mı cihaz ?
twrp kurarken disable-verity --disable-verification disable konumuna getirmelisiniz getirmediğiniz için twrp geri atıyor

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
farklı bir twrp deniycem şimdi
Wipe kısmından internal storage - (dahili hafıza) sıfırlamadığın sürece yeni rom da kursan hafızada kalır. ama mi flash ile kurarsan dosyaların silinir.

Oyla:
Üst Alt