Önce full wipe yapın SD Kart hariç ardından USB kablosu ile bilgisayara bağlayın telefonu ve indirdiğiniz zip dosyasını telefona atın ardından twrpden install diyip attığınız dosyayı seçin ve yükleyin ve bittitwrp den wipe dan factory reset yapsam olur mu olmaz ise bunu indirdikten sonra telefona nasıl atıcam
twrp den wipe dan factory reset yapsam olur mu olmaz ise bunu indirdikten sonra telefona nasıl atıcam
verileri kurtarmanın bi yolu varmı örneğin en azından resimleriBunu yaparsan telefonunuzdaki veriler silinir unutmayın. REsim müzik uygulama vb
verileri kurtarmanın bi yolu varmı örneğin en azından resimleri
TWRP girin usb ile telefonu bağladığınızda bilgisayarda görünüyorsa telefon bilgisayar üzerinden alabilirsiniz. İnternal storage - DCİM içersinide yada Hafıza Kartı - DCİM içerisinde olur fotoğraflar genelde farklı bir uygulama kullanılmadığı sürece.verileri kurtarmanın bi yolu varmı örneğin en azından resimleri
hocam şuan indirdim romu pc ye bağladım teli ne yapıcam twrp ekranı açıkDediğim gibi hiç birşey yapmadan sadece romu indirip yükleyin aynı şeyi 3 kez yazdım.
root işlemini magisk 17 ile mi yaptınız? Eğer öyleyse 17.0 versiyonu pekçok telefonun başlangıç ekranında takılmasına neden oldu. öncelikle magisk uninstaller ile magisk 17'yi kaldırın, hemen sonra da 17.1 versiyonunu kurmanız gerekiyor. konu ile ilgili xda'da pek çok yazışma var.twrp kurduktan sonra twrp üzerinden root işlemi yaptım cihaz en güncel romda şuanda ne ypaıcam yaa
hayır magisk değilroot işlemini magisk 17 ile mi yaptınız? Eğer öyleyse 17.0 versiyonu pekçok telefonun başlangıç ekranında takılmasına neden oldu. öncelikle magisk uninstaller ile magisk 17'yi kaldırın, hemen sonra da 17.1 versiyonunu kurmanız gerekiyor. konu ile ilgili xda'da pek çok yazışma var.
hocam şuan indirdim romu pc ye bağladım teli ne yapıcam twrp ekranı açık
Hocam arkadaşla özelden konuşuyoruz Yerel depolama şifrelenmiş(encrypted) adb ile sıfırlayıp TWRP üzerinden rom'u kurması için çalışıyorum var mı sizin başka bir öneriniz ?Teleofnu bağladığında görüyorsa bilgisayar direk telefona at install ile kur eğer görmüyor ise ADB SİDELOAD ile rom kurma diye ara o şekilde kur.