- Adım
- Oğulcan
- Cihazım
- Xaomi Mi Max
- Konular
- 3
twrp adını recovery olarak düzeltip, komutu fastboot flash recovery recovery.img olarak verinArkadaşlar böyle bi hata alıyorum bir türlü yükleyemedim hem youtubede ki anlatıma göre hem burdakine göre ayrı ayrı dosyalar denedim hep bu hatayı veriyor acemiyim baka baka yapıyorum kilidi açdım onunla ilgili sorun yok teşekkür ederim
Pardon bende son anda fark ettim...siz powershell kullanıyorsunuz, onunla olmaz zaten...cmd ile yapmanız gerekmekte, yani Minimal ADB and Fastboot kurmalı ve C'nin içine atmalısınızskorpi hocam yaptım yine olmadı böyle hatalar genelde bana denk gelir sizin verdiğiniz ve internette olan 2 ayrı twrp ve adc dosyaları ile deniyorum hep aynı hatayı veriyor
Valla çok basit...yuk.dediğim dosyayı indirip kurun sonra da komutları verin...bu kadar basit...kolay gelsinabi internet te yapanlar böyle yapıyordu sen bana nasıl yapcağımı anlatırmısın terimlreden anlamıyorum tam anlamadım o yüzden epic rom yükleyeceğim bunu yapabilirsem inşallah daha öncede açmıştım batarya sorunu ile ilgili görmüşsündür
Valla çok basit...yuk.dediğim dosyayı indirip kurun sonra da komutları verin...bu kadar basit...kolay gelsin
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
recovery.img adını verdiğiniz TWRP dosyasını c/Program Files içerisinde yer alan Minimal ADB and Fastboot klasörüne kopyalayıp aynı işlemi tekrar edin.indiriyorum üstadım pek ümidim yok elimden geleni yapacağım yine yılmayacağım yardım isteyeceğim indiriyorum şuan
[doublepost=1530043489,1530042837][/doublepost]
üstat bu hale geldi minimal adc bende 64 bit işletim sistemi sorun ondan mı kaynaklanıyor tam anlayamadım
Recovery dosyası bulunamadı diye hata veriyor hocam.indiriyorum üstadım pek ümidim yok elimden geleni yapacağım yine yılmayacağım yardım isteyeceğim indiriyorum şuan
[doublepost=1530043489,1530042837][/doublepost]
üstat bu hale geldi minimal adc bende 64 bit işletim sistemi sorun ondan mı kaynaklanıyor tam anlayamadım