- Adım
- Macit
- Cihazım
- Mi 9
- Konular
- 9
Rehber - XiaomiTool v2 ile Tüm Xiaomi Cihazlara Zahmetsiz Bootloader Unlock, TWRP, EU Rom, Global Rom ve Magisk Root Yükleme En Detaylı Resimli Anlatım
GÜNCELLEME: 25.06.2021 Konuya ilgi gösterip ilgilenen ve takipçisi olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sayenizde 100 sayfalık konu oluşmuş vaziyette. Bir çok arkadaşım olmadığından yapamadığından hata verdiğinden bahsetmiş işte programın iyi tarafı da burada çünkü hiç kimse telefonumu bozdu...
forum.miuiturkiye.net
Recovery - [Android 11] Xiaomi Mi 9 Twrp 3.4.0-10 Tek Tuş Yükleme Aracı
Twrp Recovery Yükleme 1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir 2. Xiaomi USB driverları kurun 3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin. 4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın. 5...
forum.miuiturkiye.net
Rehber - [Android 10] Mi 9 - Magisk ile Root
Merhaba arkadaşlar; işlemler; 1. Cihaza bu konudaki TWRP yükleyin; Recovery - [Android 10] Xiaomi Mi 9 Twrp 3.3.1-62 Tek Tuş Yükleme Aracı (Farklı bir twrp için bu anlatım geçerli değildir) 2. Magisk dosyasını indirin...
forum.miuiturkiye.net
ne kadar uğraştıysam olmadı..nerde hata yapıyorum..yardımcı olacak varsa sevinirim..