Yardım TWRP Kayboldu

Aykanatch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
9
Merhabalar....
benim mi8 se cihazım var.Daha önce güncellenmiyordu. Bende internetten bakıp manuel olarak güncelledim twrp ile. Lakin yeni güncelleme geldğini gördüm ama bu sefer twrp bir türlü açılmadı unlockd olarak kaldı. intertnette birçok yöntem vardı hepsini denedim ama olmadı twrp bir türlü açılmadı. şu anki yüklü sürüm MIUI10| V10.3.1.0. PEBCNXM
Yeni güncelelme geldi ama güncelleyemiyorum. yardımcı olur musunuz. tesekkurler

Aykanatch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
9
@Aykanatch

Sağ taraftan aşağıya doğru 3 ncü butonu tıklayın
Gelen ekrandan Sağ üst tarafta mavi bir zemin içinde dünya simgesini tıklayın
Gelen menüden yukarıdan aşağıya doğru 6 ncı yazının solundaki yeri çentikleyin ve
En aşağıdaki butona dokunun..

Sanırım bu işlem ile dil İngilizce'ye dönecektir.
teşekkrler hocam lakin butonlara tıklıyorum tepki vermiyor. ses tuşları da aynı şekilde

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Kilitlenmiştir,
sanıyorum en altta bir buton olacak o butonu sağ tarafa doğru çekerseniz açılabilir.
Çünkü, belli bir zaman dilimi içerisinde işlem yapmazsanız ekran kararıyor ve kilitleniyor.

Ayrıca, telefonunda desen, pin vb. kilitler vardı ise onlar da devreye girmiş olabilir(Pek sanmıyorum ama)

Oyla:

Aykanatch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
9
Kilitlenmiştir,
sanıyorum en altta bir buton olacak o butonu sağ tarafa doğru çekerseniz açılabilir.
Çünkü, belli bir zaman dilimi içerisinde işlem yapmazsanız ekran kararıyor ve kilitleniyor.

Ayrıca, telefonunda desen, pin vb. kilitler vardı ise onlar da devreye girmiş olabilir(Pek sanmıyorum ama)
çok tesekkur ederim guncelleme gerçekleşti

Oyla:

burak_özdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
5,1,1
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
1
Merhabalar....
benim mi8 se cihazım var.Daha önce güncellenmiyordu. Bende internetten bakıp manuel olarak güncelledim twrp ile. Lakin yeni güncelleme geldğini gördüm ama bu sefer twrp bir türlü açılmadı unlockd olarak kaldı. intertnette birçok yöntem vardı hepsini denedim ama olmadı twrp bir türlü açılmadı. şu anki yüklü sürüm MIUI10| V10.3.1.0. PEBCNXM
Yeni güncelelme geldi ama güncelleyemiyorum. yardımcı olur musunuz. tesekkurler

hocam bende de mi8se var, twrp bazen silinebiliyor. Recovery - Xiaomi Mi 8 SE - Twrp 3.3.1-1001 Tek Tuş Yükleme Aracı
bu konudan bakarak tekrar yüklemelisin...

Oyla:
Üst Alt