Yardım TWRP internal Storage 0 mb gözüküyor

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Eu betaya geçtikten sonra bu sorun bende olmadı. Betadan eu 12.5 stabile geçtim hala bir sıkıntı yok. Telefon çıkalı epey bir zaman oldu doğru düzgün rom,twrp,kernel hiçbir şey yok. Android 11 de oluyor bu sıkıntı (bende bu şekildeydi) android 10 da twrp ile ilgili en ufak sıkıntı yaşamamıştım.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Eu betaya geçtikten sonra bu sorun bende olmadı. Betadan eu 12.5 stabile geçtim hala bir sıkıntı yok. Telefon çıkalı epey bir zaman oldu doğru düzgün rom,twrp,kernel hiçbir şey yok. Android 11 de oluyor bu sıkıntı (bende bu şekildeydi) android 10 da twrp ile ilgili en ufak sıkıntı yaşamamıştım.
Maalesef global sürümde güvenlik artıyor. Bu cihaz için olmasa da eski telefonumda Android 10 ile de sorun yaşamıştım yeni sürümlerde TWRP cihaz şifresi tanımıyor. EU romlar için hiçbir sorun yok EU romlarda her halükarda sorunsuz çalışıyor TWRP. Global romların yeni sürümleri baştan sona sıkıntı artık. Her şeyi kısıtlanıyor yakında kapalı kutuya dönecek Android.

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Maalesef global sürümde güvenlik artıyor. Bu cihaz için olmasa da eski telefonumda Android 10 ile de sorun yaşamıştım yeni sürümlerde TWRP cihaz şifresi tanımıyor. EU romlar için hiçbir sorun yok EU romlarda her halükarda sorunsuz çalışıyor TWRP. Global romların yeni sürümleri baştan sona sıkıntı artık. Her şeyi kısıtlanıyor yakında kapalı kutuya dönecek Android.
Saçma sapan işler.

ilkrbyhn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Mİ 11 LİTE 4G
Konular
5
Android 11 için en basit ve sorunsuz twrp kullanma yöntemi fastboot ile twrp.i flashlamadan sadece fastboot boot twrp.img veya twrp dosyasının adı her neyse bu yöntemle twrp kullanmak en sorunsuz yöntem gibi sanki. Ben bu şekilde kullanıyorum.

Üst Alt