Hocam mi 8 pro mu redmi note 8 pro mu?evet red mi note 8 pro indırıyorum çok sağ ol gerçekten hakkınızı helal edin vaktınızı alıyorum sızın de
Bootlopa düşmüş cihaz hocambu arada bu dosya inerken suan telefonu kapatmamın bır yolu var mı acaba cıhaz açılıp kapana kapana baya bir ısındı
Note 8 proya mi 8 pro twrp si kurmaya çalıştığınız için sonuç bu hale gelmiş,cihazın modelini öğrenmeden işlemlere başlamamalıydınız.Attığım linkler konusunu açtığınız bölümün linkleri,tamamen yanlış hiç birini kullanmayınız hocam cihaz muhtemelen brick olmuş ve yetkili hesap gerektiriyor.Fastboot ekranına geliyor mu bunu kontrol edin linklerini verdiğim her şeyi de silin.Lütfen cihaza da dikkat edin yanlış cihaz bölümüne konu açmışsınız cihazı çöp edebilirsinizevet xiaomi red mi note 8 pro resimdeki cihaz
hocam fastboot moduna giriyor kusura bakmayın ben aynı olduğunu düşündümNote 8 proya mi 8 pro twrp si kurmaya çalıştığınız için sonuç bu hale gelmiş,cihazın modelini öğrenmeden işlemlere başlamamalıydınız.Attığım linkler konusunu açtığınız bölümün linkleri,tamamen yanlış hiç birini kullanmayınız hocam cihaz muhtemelen brick olmuş ve yetkili hesap gerektiriyor.Fastboot ekranına geliyor mu bunu kontrol edin linklerini verdiğim her şeyi de silin.Lütfen cihaza da dikkat edin yanlış cihaz bölümüne konu açmışsınız cihazı çöp edebilirsiniz