Yardım Twrp Hatası

mustafadlbl0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T
Konular
20
Arkadaşlar selamın aleyküm telefonu dün aldım miui 12 yüklicem tek tuşla twrp yükleme aracını indirdim kurdum mi yazısında kaldı telefonu fastboot dan rom atarak kurtardım ama twrp yükliyemiyorum neden

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Bu tek tuşla twrp olaylarından bir uzaklaşın artık.
Resmen telefon katili bunlar.
TWRP aşamasında birick yaşayanların %90ı tek tuş mağduru.

Oyla:

mustafadlbl0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T
Konular
20
Aynı sorun bende de var. twrp sürümü ile alakalı fox oragen twrp dosyasında sıkıntı çıkmıyor ama trabzonlu adlı kişinin twrp 3.1 dosyasında bu sıkıntıyı veriiyor.
Öbürünü nasıl yüklüyoruz hocam bilmiyorum onu

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
ben de Xiaomitoolv2 ile twrp kurdum telefon bootlopa düştü. açılıyor mi yazısında yeniden başlatıp duruyordu çözümü yazayım: 4 wipe dediğimiz system,dalvik,data, cache wipe yapın, peşine format data yapıp twrpyi yeniden başlatın. sonra bilgisayardan telefonuza uygun custom romu telefonunuzun boş hafızasına atın ve install kısmından direk yükleyin. rom olarak revos'u öneririm.

ek olarak bilgisayar telefonu görmezse twrpde mount kısmından MTP'yi aktifleştirin, eğer zaten aktifse inaktif edip tekrar aktif konuma getirin, bilgisayar görecektir.

Oyla:

mustafadlbl0

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T
Konular
20
ben de Xiaomitoolv2 ile twrp kurdum telefon bootlopa düştü. açılıyor mi yazısında yeniden başlatıp duruyordu çözümü yazayım: 4 wipe dediğimiz system,dalvik,data, cache wipe yapın, peşine format data yapıp twrpyi yeniden başlatın. sonra bilgisayardan telefonuza uygun custom romu telefonunuzun boş hafızasına atın ve install kısmından direk yükleyin. rom olarak revos'u öneririm.

ek olarak bilgisayar telefonu görmezse twrpde mount kısmından MTP'yi aktifleştirin, eğer zaten aktifse inaktif edip tekrar aktif konuma getirin, bilgisayar görecektir.
4 wipe dediğiniz yere nasıl girebilirm

Oyla:
Üst Alt