Yardım TWRP Galiba Tam Çalışmıyor

emn5805

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiomi.eu rom 11.0.4 Stabil
Telefon Modeli
Mi 9T pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba millet. Garip bir sorunum var. Telefonum mi 9t pro ve MIUI 11 android 10 xiaomi.eu tok yüklü. Twrpye girdiğimde bir dosya flashlamak isterken, dahili hafızada ki klasörler telefondaki gibi değil isimleri çok garip. Örneğin ajfjgj27fjdj2748ndnd gibi birçok dosya var. Hafızadaki klasörleri görmüyor. Root atmak istiyorum fakat geçen root attığımda TWRP bootlopta kalmıştı. Bu garip sorunları nasıl çözerim?

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam bu konuya bakabilirsiniz.

Oyla:

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Merhaba millet. Garip bir sorunum var. Telefonum mi 9t pro ve MIUI 11 android 10 xiaomi.eu tok yüklü. Twrpye girdiğimde bir dosya flashlamak isterken, dahili hafızada ki klasörler telefondaki gibi değil isimleri çok garip. Örneğin ajfjgj27fjdj2748ndnd gibi birçok dosya var. Hafızadaki klasörleri görmüyor. Root atmak istiyorum fakat geçen root attığımda TWRP bootlopta kalmıştı. Bu garip sorunları nasıl çözerim?
Farklı bir twrp flashlayın düzeliyor hocam,sonrasında root atarsınız.

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Herhangi bir zip dosyayı twrp üzerinden flashladıktan sonra stabil romlarda lazyflasher zip dosyasını flashlayın dm verify i ortadan kaldırmak için (bootlop logo takılı kalmasın diye) bir de twrp den depolamanızı seç kısmına bakın depolamanız kaç gb ve 0mb diyemi yazıyor

Oyla:

emn5805

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi mi 9t pr
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir zip dosyayı twrp üzerinden flashladıktan sonra stabil romlarda lazyflasher zip dosyasını flashlayın dm verify i ortadan kaldırmak için (bootlop logo takılı kalmasın diye) bir de twrp den depolamanızı seç kısmına bakın depolamanız kaç gb ve 0mb diyemi yazıyor
Lazy flashı indirip flashlayayım o zaman hocam ve 0 mv görünmüyor 128gb doğru gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genelde ekran şifresi varsa böyle oluyor
Orangefoxu flashlamadan önce ekran kilidini kaldırayım mı hocam bootlop girmemesi için

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Oyla:

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Yanlız bende android 10 da twrp kurarken bootlonda kalıyor ve dün yine denedim olmadı Nescafe656 hocamızın verdiği orangefox ta takılı kalmıyor tüm sürümlerde kalıyor bilginize

Oyla:
Üst Alt