Yardım Twrp flash yardım

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
Selamın Aleyküm Miui Türkiye ailesi
Twrp yada başka bir custom recovery üzerinden ne flashlarsam flashliyayım filed to mount'/system' (invalid argument) hatası alıyorum sebebi nedir?
Format data mı yapmam lazım bilemedim. Cihazın yedeğini alıp format data yapsam yedeği tekrar yüklesem aynı mı olur? Yardımlarınızı bekliyorum. Resim bi örnek.

Ekli dosyalar

• IMG-20181107-WA0000.jpg
    IMG-20181107-WA0000.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 28

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
bunu reis telefona ilk bunu yüklemiştir bilgisayardan şimdi yine bunu yukledim
Hocam normal şartlarda sorunsuz şekilde açılması gerekli EU'romun. Mümkünse stabil olan bir sürümünü indirip deneyin.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Baska anlami yok yani yeniden baslatmasinin
Cihaz elimde olmadığı için bir şey diyemem. Rom kurulumunda hata veriyor mu ? Eğer hata vermeden sorunsuz şekilde yükleniyorsa normal şartlarda açılması gerekli. EU rom kurulumdan sonra harici bir şey kurmadan açılan bir rom çünkü.

Oyla:

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
Cihaz elimde olmadığı için bir şey diyemem. Rom kurulumunda hata veriyor mu ? Eğer hata vermeden sorunsuz şekilde yükleniyorsa normal şartlarda açılması gerekli. EU rom kurulumdan sonra harici bir şey kurmadan açılan bir rom çünkü.
Vala reis simdi rwrp kurdum format data yaptim eu yukledim pesinden hemen magisk flashladim reboot dedim acilis ekraninda yeniden baslatmaya basliyo hemen yaklasik 60 saniyede bir yeniden basliyo sistem aciliyo yine yeniden basliyo magisk flashlamadan da denedim ayni. Forumda tanidiginiz bilgili biri varsa danisirmisiniz

Oyla:

Myzhip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi not 5plus
Konular
5
Selamın Aleyküm Miui Türkiye ailesi
Twrp yada başka bir custom recovery üzerinden ne flashlarsam flashliyayım filed to mount'/system' (invalid argument) hatası alıyorum sebebi nedir?
Format data mı yapmam lazım bilemedim. Cihazın yedeğini alıp format data yapsam yedeği tekrar yüklesem aynı mı olur? Yardımlarınızı bekliyorum. Resim bi örnek.
Kardeşim bağladinmi sistem cache veri falan o kismi mount et öyle dene bazen dosya aktarırken bozuluyor onuda kontrol et

Oyla:
Üst Alt