Yardım Twrp flash yardım

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
Selamın Aleyküm Miui Türkiye ailesi
Twrp yada başka bir custom recovery üzerinden ne flashlarsam flashliyayım filed to mount'/system' (invalid argument) hatası alıyorum sebebi nedir?
Format data mı yapmam lazım bilemedim. Cihazın yedeğini alıp format data yapsam yedeği tekrar yüklesem aynı mı olur? Yardımlarınızı bekliyorum. Resim bi örnek.

Ekli dosyalar

• IMG-20181107-WA0000.jpg
    IMG-20181107-WA0000.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 28

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Kuralına göre başlık yeniden düzenlendi.

Çözüm olarak TWRP 3.2.3-0 Official veya Recovery - Redmi 5 Plus Twrp 3.2.3-0 (Vince) yükleyin ardından "Format data" yapın, bu işlem sonrası telefon sıfırlanacaktır haberiniz olsun.

Oyla:

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Kuralına göre başlık yeniden düzenlendi.

Çözüm olarak TWRP 3.2.3-0 Official veya Recovery - Redmi 5 Plus Twrp 3.2.3-0 (Vince) yükleyin ardından "Format data" yapın, bu işlem sonrası telefon sıfırlanacaktır haberiniz olsun.
Sistemin yedeğini alıp recovery yükledikten sonra tekrar yedeği yüklesem (recovery hariç) düzelir mi aynımı kalır?

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Sistemin yedeğini alıp recovery yükledikten sonra tekrar yedeği yüklesem (recovery hariç) düzelir mi aynımı kalır?
Sistem yedeğini başarılı şekilde alabilirseniz kalır. Siz yinede önemli dosyalarınızı hafıza kartına veya bilgisayara yükleyin, yedekte sorun çıkarsa verileriniz gitmemiş olur.

Oyla:

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
Sistem yedeğini başarılı şekilde alabilirseniz kalır. Siz yinede önemli dosyalarınızı hafıza kartına veya bilgisayara yükleyin, yedekte sorun çıkarsa verileriniz gitmemiş olur.
EyvAllah deniyeyim döneyim

Oyla:

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
Reis şuan çok kötüyüm yazdığın bağlantıdaki twrp yi yükledim telefon sürekli yeniden başlatıyo askerim bilsayar yok elimin altında ne yapmam lazım twrp üzerinden başka bi recovery yükleyebilirmiyim? Reis acil yardım et üst bölgedeyim internet çok zor çekiyo telefonsuz deliririm arkadaşın telefonundan yazıyorum lütfen yardım et

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Reis şuan çok kötüyüm yazdığın bağlantıdaki twrp yi yükledim telefon sürekli yeniden başlatıyo askerim bilsayar yok elimin altında ne yapmam lazım twrp üzerinden başka bi recovery yükleyebilirmiyim? Reis acil yardım et üst bölgedeyim internet çok zor çekiyo telefonsuz deliririm arkadaşın telefonundan yazıyorum lütfen yardım et
Hangisini yüklediniz ?

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Vi

Cevap yazmış olduğunuz bağlantıdaki vince olanı v1 di sanırım. O twrp üzerinden başka recovery kurmam mümkünmü?
Mümkün ama bilgisayar yoksa o dosyayı oraya nasıl atacaksınız ?
Hafıza kartı varsa onu başka bir telefona takın ve indirdiğiniz dosyayı hafıza kartına atın, ardından hafıza kartını kendi telefonunuza takın o şekilde işlem yapabilirsiniz.

Oyla:

murat5plus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
26
Mümkün ama bilgisayar yoksa o dosyayı oraya nasıl atacaksınız ?
Hafıza kartı varsa onu başka bir telefona takın ve indirdiğiniz dosyayı hafıza kartına atın, ardından hafıza kartını kendi telefonunuza takın o şekilde işlem yapabilirsiniz.
Recovery dosyasını (twrp.img) zip yapsam yüklü olan twrp üzerinden yüklermi yüklenir mi yani?

Oyla:
Üst Alt