Soru TWRP error 7 hatası neden olur

• Konbuyu başlatan hilmi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 12K

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18
android 6.0 dan 4.4 döndüm ivan adlı gelişticinin android 5.1 romunu yüklemeye çalışıyorum error 7 hatası alıyorum.sebebi nedir acaba?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Error 7 hatasını bilmiyorum ama status 7 hatasını genelde yanlış rom yüklemelerinde yada cihazda eksik dosyalar varsa cihazı yanlış gördüğü için verir.

Keşke hangi telefon olduğunu da yazsaydınız.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Oyla:

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaz mi 3 hocam.twrp yerine cwm yükledim.aynı romu sorunsuz yükledi.

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Ben bu sorunla Wipe'den sistem bölümünü silidiğim zaman karşılaşıyorum. Ve bu sorun beni cidden TWRP'den soğutan sorundu. Ama cidden garip. Yüklemediği ROM'u CWM'nin yüklemesi de komik yani. :)

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ben bu sorunla Wipe'den sistem bölümünü silidiğim zaman karşılaşıyorum. Ve bu sorun beni cidden TWRP'den soğutan sorundu. Ama cidden garip. Yüklemediği ROM'u CWM'nin yüklemesi de komik yani. :)
Aynı şekilde bende sistemi wipe yapınca hatayı alıyorum ama sistemi wipe yapıp reboot recovery yapıp tekrar romu kurmayı deneyince sorunsuz kuruluyor.

Oyla:

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Aynı şekilde bende sistemi wipe yapınca hatayı alıyorum ama sistemi wipe yapıp reboot recovery yapıp tekrar romu kurmayı deneyince sorunsuz kuruluyor.
Aynen çözümü de bu şekilde uyguluyorum zaten. :) Sanki ne değişiyorsa sistem yeniden başlayınca. :)

Oyla:

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben wipe yaptıktan sonra da yüklemedi.recovery moddan yüklemediği başka bir romu sideload modda yükledi.
ama bu romu sideload moddan bile yüklemedi.
ilginç bir durum.

haklısınız bende soğudum ama kullanımı cwm ye göre çok daha iyi.

Oyla:

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26

Konuyu hortlatmış olacağım ama bilgili arkadaşlara sorum var.Bugün xiaomi.eu_multi_MI6_V10.3.1.0.OCACNXM_v10-8.0 romdan, aosp tabanlı lineageos microg ve eelo os (/e/) kurmaya çalıştım lakin bu hatayı aldım.

Recovery'i 4 wipe'dan sonra yeniden başlatmamam bu soruna neden olabilir mi?Yoksa kurulacak olan romların firmware gereğinden dolayı mı böyle oluyor?

Kullandığım telefon mi6 ve romların linkleri;

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Konuyu hortlatmış olacağım ama bilgili arkadaşlara sorum var.Bugün xiaomi.eu_multi_MI6_V10.3.1.0.OCACNXM_v10-8.0 romdan, aosp tabanlı lineageos microg ve eelo os (/e/) kurmaya çalıştım lakin bu hatayı aldım.

Recovery'i 4 wipe'dan sonra yeniden başlatmamam bu soruna neden olabilir mi?Yoksa kurulacak olan romların firmware gereğinden dolayı mı böyle oluyor?

Kullandığım telefon mi6 ve romların linkleri;

Error 7 nin üstünde bir şeyler daha yazar. Keşke bir fotoğraf va gönderseydiniz yazanı görüp daha net cevap verebilirdik.

Oyla:
Üst Alt